vrijdag 16 augustus 2013

MIddernacht en kan niet slapen.....

Ik geef t op. Kan echt niet slapen. Manlief ligt te ronken boven en ik ben van narigheid naar beneden gegaan. Hij moet immers morgen wel aan t werk en heb hem al talloze malen wakker geschud en vriendelijk verzocht of hij op zijn buik wil gaan liggen en niet breeduit op de rug zodat hij zo hard begint te snurken dat als ik het raam open zet ze hem aan de andere kant van de straat nog kunnen horen:-) Ben nu maar beneden en lig een beetje op de bank nog wat tv te kijken, wellicht dat ik daar straks nog even kan slapen. Ondertussen malen mijn gedachten over wat ik allemaal nog moet regelen. O.a. geboortekaartjes. De tekst nemen we zo goed als over van et kaartje van mijn docter. Sta nog helemaal achter de tekst die ik er destijds op heb gezet. En wil er heel erg graag een mooie foto op van onze dchter met de baby of alleen van de baby. Heb voor inspiratie echt een hele mooie site gevonden. Marjan Laban Fotografie. Echt de ene foto is nog mooier dan de andere. Heb zelf al het e.e.a. bij elkaar gezocht om straks een mooie compositie te maken. Begin et steeds lastiger te vinden dat ik het geslacht vn de baby nog niet weet. Heb van de week een krans gemaakt voor straks aan de deur, deze heb ik wit met limegroen gemaakt. De babykamer is nu grijs en kan snel omgetoverd worden door straks alsnog wat kleur toe te voegen. Ook hier zijn al wel wat limegroene en rode tinten te vinden. Dit kan immers bij allebei. Moet er nog maar een nact over slapen, haha.

3 opmerkingen:

weg naar zelfvoorziening zei

Tegen de snurkende partner kan ik je oordopjes aanraden, vind ik zelf heerlijk slapen.
Of anders elke keer als hij snurkt zijn neus dichtknijpen, gaat hij vanzelf door zijn mond ademen :D

Verder, wat leuk en spannend dat je nu zo ver bent en bezig bent met de kaartjes en de kamer. Ik kan me je voorpret goed voorstellen!

huis tjokvol zei

haha ik ken zo,n snurkende man

wat leuk al die voorbereidingen ,succes met alles

Vlijtig Liesje zei

Gezellig zo'n middernachtelijke berichtje. Dingen opschrijven kan je malende gedachten ook tot rust brengen. Hopelijk heb je daarna alsnog kunnen slapen?!