dinsdag 23 juli 2013

Rommelig dagje

We hadden voor vandaag het plan opgevat om lekker naar het strand te gaan. Maar gisteren merkte ik aldat ik veel moeite had met het in slaap vallen, bleef draaien en kon de slaap niet vatten. Uiteindelijk met de tv aan in slaap gevallen. Vanmorgen werd ik gewekt door dochter rond half 8, slie toen nog vast en lag nog lekker te dromen. Moest vandaag mijn kraampakket nog bij het postkantoor afhalen en besloot gelijk ernaast bij het K.ruidvat te kijken wat ik nog nodig had om zo de pads voor de was te bemachtigen.Thuisgekomen vertelde dochter dat oma ziek was en niet mee ging naar het strand. Aangezien ik dochter al wel beloofd hd om naar het strand te gaan toch snel de spullen in de auto geladen en naar het strand gereden. De bedoeling was om tot een uur of twee te blijven. Echter aan het strand werd ik steeds onrusitger en tegen 12 uur heb ik aangegeven toch graag naar huis te willen.Dochter wilde gelukkig ook wel naar huis toe. NU heb ik mijn bed afgehaald. Heb echt alles wat uitgewassen kan worden van de matrassen eraf gehaald, zodat alles straks er lekker schoon op ligt. Kan ik gelijk de kraammatras ed er vanavond onder leggen. Heb van dochterlief overgehouden en deze had ik nog op zolder liggen, dus voordat we ongelukjes krijgen de boel maar in orde brengen. VErder heb ik gisteravond één avond de boel de boel gelaten dus ook dat moeten we vanmiddag even recht gaan trekken. :-) Heb ook het idee dat ik enigszind beenweeen eb, het zullen wel oefenweeen zijn nu. Nou ja als we straks de boel aan kant hebben is het lekker weer schoon en zal ik ook wel rustiger worden.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Moet een prettig idee zijn als je dan straks je bed helemaal klaar hebt. Pak je wel genoeg rust tussen het 'nestelen' door? Herken je onrust van zwangerschap dochter of is dit nieuw voor je?

geldover zei

Dit is nieuw voor me, maar ben de vorige keer wel bevallen nadat ik met mijn moeder nog even overdag de hele woning nog een keer door was geweest. :-)
Maar merk met een dochter dat het nu wel lastiger is om alles aan kant te houden. Overdag naar t strand en je hebt 's avonds weer heel wat op te ruimen en uit te pakken. Gelukkig kan ik negen van de tien dagen lekker bij mijn ouders de benen onder de tafel leggen om te eten.

Willemien zei

Ik wordt al moe als ik je vehaal lees en ik ben niet eens zwanger. Veel te warm voor al die activiteit.