maandag 22 juli 2013

Genieten met een hoofdletter G.

Heerlijk dit weer, ben nu al twee weken lang eke dag met dochterlief en mijn moeder aan het strand te vinden. NOu ja in het weekend afgewisseld met manlief en goede vrienden.:-) De hele dag niets te hoeven en alleen af en toe wat eten en drinken en heel snel even in het water om af te koelen. Durf er niet lang in te blijven, omdat ik niet weet of het slecht voor de baby is, moet immers nog maar een paar weken. Ga er nu vanuit dat mijn speklaag de baby niet direct teveel afkoelt en dat een snelle in en uit het water niet schadelijk is, Gisteren heb ik het mezelf makkelijk gemaakt en hebben we de chinees vanaf het strand gebeld. eten stond klaar toen we aankwamen en we hebben snel drinken erbij gepakt en na het eten alles snel opgeruimd en gedouched, een was in de machine gegooid, zodat we vandaag weer snel weg kunnen zodra het warmer wordt. Ga alleen nog even langs de A.ction. Ze hebben dienblaadjes voor minder dan een euro in de aanbieding en deze vind ik ideaal om cadeautjes op samen te stellen....Verder nog snel naar de supermarkt voor vers fruit en oploskoffie en korrelthee, komen we de dag wel mee door. Jullie ook een fijne dag gewenst.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

'k Hoorde dat je juist ook niet te warm mag worden als je in verwachting bent?

Nena zei

Volgens mijn informatie blijft het binnen in je lichaam altijd even warm, cfr. je lichaamstemperatuur, die loopt toch enkel op als je koorts hebt. Zo ook het vruchtwater. Gewoon genieten!

Vlijtig Liesje zei

Klinkt relaxt! Woon je vlakbij het strand? Op het nieuws zag ik ellenlange files, en ook een bericht dat mensen werd weggestuurd.