dinsdag 25 juni 2013

Nu een andere eindstreep ......bijna dan

Vandaag de spaarticker bijgewerkt en ik ben er bijna, op 100 euro na. (Wat ik eigenlijk al wel kan bijboeken daar de salarisboot van manlief nog binnen moet komen en het belastinggeld op zijn naam ook nog.) Ik moet dus op zoek naar een nieuw target. Of zal ik alles maar lekker eerst zo laten lopen en vervolgens dan nog de bufferrekening verder aan gaan vullen. Na vandaag immers een half jaar vrij en geen idee hoe dat financieel gaat lopen. Als het goed is ga ik er nauwelijks op achteruit, maar doel is eigenlijk om de (spaar) rekeningen ook niet verder terug te laten zakken. Bovenstaande vandaag op mijn werk getikt, nu thuis verder haha. Ja moet wat als je aanwezig moet zijn, maar je kan niets doen verder dan koffie halen voor je collega's. Ik vond vandaag de belastingenvelop met de bevestiging van manlief op de mat. Er komt nog bijna 5500 euro aan. Vul ik de 500 euro aan en de rest gaat naar de bufferrekening. Lekker...Ik laat de maandelijkse overboeking die automatsch nar de hypotheekaflossingsrekening gaat gewoon doorlopen en de rest ga ik nu afstorten op de bufferrekening heb ik besloten. Eens kijken waar we dan in december op terecht gaan komen. Kan ik dan beslissen wat ik met het geld wens te doen. Gisteren heb ik nog wat lekkers voor in huis besteld, de zwitsal geurbuiltjes voor de babykamer. Ik kan maar niet aan het idee wennen dat er over 10 weken een kleine spruit is. Misschien dat dit luchtje me gaat helpen bij dit gevoel. (Kwam net met mijn neus in de boter, geen verzendkosten en 4 halen, drie betalen. Je snapt dat geurtje wil ik overal wel. Het enige dat helaas niet is gelukt is de bonnen van panel intomarkt ervoor gebruiken. Je moet nl de codes invoeren en deze krijg je pas een dag nadat je ze hebt aangevraagd. De actie liep tot gisteren. Nou ja in de gaten houden maar. Heb straks nog een kinderstoel nodig, maar ben ook al druk aan het kijken op markt. plaats of ik er daar één 2e hands kan krijgen. Mocht het me niet zinnen dan heb ik voor 30 euro eigen geld een nieuwe wisse ik 2 bonnen van 10 euro in. Nou ik ga zo mijn dochter eens een etage hoger brengen, ze moet er nodig in, want morgen ook nog verjaardag van de juf. En ik ik ga niet zoveel later ook een verdieping hoger....

5 opmerkingen:

Vlijtig met zuinigheid zei

Ooohhh dan hoop ik niet dat je krijgt wat ik met mijn kinderen had. Beiden overgevoelig voor zwitsal, dus die van mij hebben daar nooit naar geroken. Heb altijd een natuurzuivere zeep moeten gebruiken zonder parfum. Hier morgen ook juffendag voor de jongste. De oudste heeft al vakantie. En ook ik stort al de extra's gewoon op de bufferrekening.

Anoniem zei

Dat is lekker om je spaardoel te hebben gehaald en je buffer lekker kunnen spekken. Dat schiet aardig op, nog 10 weken. En net als bovenstaande hoop ik dat je kindje daar tegen kan. Ik zelf kan er niet tegen dus ben blij dat ik niet bij je op bezoek hoef :-) En hier de kindjes ook altijd met parfumvrije zeep gewassen.

Nog een paar weken dan mag je met verlof en hoef je geen koffie meer te zetten/brengen naar je collega's.

groetjes,
Janneke

Willemien zei

Hier ook geen zw.its.al in huis. Het parfummetje is de boosdoener, de geurzakjes zouden ook geen optie zijn. Daarbij ruikt een baby al lekker van zichzelf.

geldover zei

Ik ga wassen met zemelenbad, vet de huid gelijk goed...En inderdaad z.witsal op het huidje is geen optie, vanwege hoge overgevoeligheid bij de papa mama en de grote zus, vandaar dat ik het bij de geurbuiltjes houd. Vind het namelijk wel lekker ruiken.

Anoniem zei

mmmm zwitsal.
hier gaan de kindjes er af en toe nog mee in bad. Heerlijk.