dinsdag 16 april 2013

Wat heb ik gedaan of ben ik aan t doen?

Aangezien ik altijd het gevoel heb ga ik hier maar eens bijhouden wat ik zoal doe vandaag. Opstaan, wassen, aankleden, dochterliefs bed verschonen. Beddengoed uitwassen. Dochterlief eten geven en inde kleren helpen en naar school helpen, kippen eten en water geven, aanrecht glad maken, vaatwasser inpakken en toch maar aan want hij is bomvol. (minpuntje had ook op nachtstroom gekund.)Kop thee en een ontbijtje voor mezelf.Huiskamer opruimen.Oud papier weer in de bak gooien. Frituurpan schoonmaken. (En het is nu 9.00 uur.) Was aan de waslijn hangen, voortuinn geschoffeld, achtertuin deels geschoffeld, aardbeien in een bak gezet, ze nemen bezit van de hele achtertuin, er mag wel wat blijven staan, maar niet alles. Was 2 in de wasmachine.(10.10 uur)Begin gemaakt met het stoffen van de slaapkamer, weer een was in de machine, grote bloempotten volmet planten nar beneden gesjouwd, want veel te groot voor boven. (Nog wel iets bedenken wat ik dan nu boven wil hebben. Douche netjes opgeruimd. Bloempot geschilderd. Kopje thee gedronken. Vaatwasser uitgepakt.Was aan de waslijn gehangen, ondanks dat de lucht wat donkerder wordt en het wellicht gaat regenen. Begint harder te waaien dus wellicht op tijd droog? Dochterlief van school gehaald, Geschilderde bloempot voor de zekerheid maar onder een tafel buiten geschoven.Het is nu 16.00 uur en ik ben zo gaar als boter, maar eens kijken wat er verder nog op mijn pad komt vandaag.

5 opmerkingen:

Vlijtig Liesje zei

Huishoudelijk werk kan inderdaad zo onzichtbaar voelen. Tot je het niet doet. Dan wordt het onmiddellijk zichtbaar.

geldover zei

In die fase zit ik helaas, mijn wekr heeft me dusdanig opgeslokt dat ik thuis de boel de boel liet om mijn lichaam en geest te ontlasten, maar helaas de kaboutertjes lieten het ook liggen.

Moneypenny zei

Pfff... ik kan me voorstellen dat je zo gaar als boter was. Ik word al moe als ik het lees nu ;-).

pecunia2 zei

Dame, u bent zwanger...neem je wel je rust? Ik weet dat al die dingen gedaan moeten worden maar vraag hulp van manlief of een goede vriendin of zo...Ik weet wel dat iedereen roept dat zwanger zijn gezond is, maar je moet toch een beetje meer rekening met jezelf houden hoor. (ja, ik zeur, zou ik tegen mijn dochter ook doen in zo'n geval)

geldover zei

Die rust heb ik 's middags gepakt.:-) Toen was ik er dan ook helemaal klaar mee.