dinsdag 9 april 2013

Dat gaat lekker en tip Gratis scheermesje twv 7 euro

Zo dat gaat lekker vandaag.

Ben al lekker in het huishouden aan de slag geweest. Was opgevouwen, (de luiers) was aan de lijn gehangen. Container aangestampt en tot de nok toe afgevuld aan de weg gezet. Wc papier gehaald want schoon op. Verder gratis scheermesjes gehaald bij de kruidvat. Verpakking voor mij en één voor mijn moeder. Ons beddengoed hangt lekker buiten te drogen en de badhanddoeken ook. De wc is al lekker schoongemaakt, de kippetjes zijn  gevoerd. Het aanrecht is lekker schoon en aan kant. Straks nog al het glaswerk naar de glasbak brengen en de ramen buiten lappen. Onze slaapkamer aan kant maken, oeps dat is wel heel erg nodig, het is zo ongeveer hink, stap, sprong om in bed te komen, dozen met kleren wegbrengen voor het goede doel.
Oude badhanddoeken en vaatdoekjes uitzoeken voor de vakantie volgende week, dan kunnen we die op vakantie achterlaten. :-)
Mijn energieniveau is hoog momenteel en dat gaan we lekker uitbuiten. Vanmiddag nog even de auto schoonmaken en uitzuigen. Uurtje op de bank om het niveau op peil te houden.
Eten staat al klaar, zo uit de vriezer getrokken,omdat die ook wel wat leger en opgeruimder kan worden met het nieuwe seizoen verse groenten in aantocht. Kunnen we hem straks mooi eens even lekker uitboenen.

6 opmerkingen:

Ernie zei

gratis bij kruidvat, hoe werkt dat dan

Maggie zei

Klinkt goed, lekker bezig! Heb je een link naar die geld terug actie?

Anoniem zei

Staat in de folder

xxwebberxx zei

moet je eerst eens een kruidvat vinden die de actie verpakkingen ook heeft, heb hier in de buurt 5 kruidvatten bezocht en bij geen enkele hadden ze de actie verpakking

dit is jammer genoeg vak het geval bij de kruidvat

geldover zei

Je koopt een aktieverpakking met scheermesjes, bewaard de kassabon. Vervolgens vul je de bon in en stuur je de kassabon mee en binnen ik meen 6 weken heb je je geld terug.

joris zei

hmmm.. slim aangepakt. En inderdaad, benieuwd of het experiment uitpakt, kun je ook naar mijn blog kijken? www.fundXL.blogspot.com. Ik geef tips in Mond op Mond reclame, en hoe je daar gebruik kan van maken om een zakcent bij te verdienen, plus de eerste vijftig die zich aanmelden, maken kans op een bonus. Het principe draait om het feit dat je vaak (onbewust!) reclame maakt. Zou het niet mooi zijn als je er geld mee kon verdienen? We recruten nog op de officiële site:) Hopelijk tot ziens!