woensdag 12 december 2012

Adem in, adem uit.

Ik ben echt gesloopt. 7 dametjes aan tafel voor dochterliefs feestje. Ik wilde een zeepketting met ze maken. Dat is uiteindelijk wel gelukt, mar er was er maar één die een knoop kon leggen en dus moest ik van hot nar haar vliegen. Op een gegeven moment liet ik de kinderen de kralen, zeep en schelpjes aanrijgen en deed ik aan het einde de knopen erin voor een mooi resultaat. En eerlijk is eerlijk de één was nog mooier dan de ander. Erg leuk en dat voor nog geen 80 cent, uhm eerlijkheidshalve iets meer, daar ik ander koord heb gehaald, omdat het koord dat erbij zat niet makkelijk door alle gaatjes wilde. Ik vind het erg leuk dat de kinderen ook nog iets leuks mee naar huis kunnen nemen. Ik had zelf nog wat schelpen die we konden gebruiken en nog wat witte cottonpads er geinig allemaal.
Verder heb ik zelf twee zakken patat gebakken en anderrhalf pak kipnuggets. Een zakje snoep aan een touwtje voor het snoephappen en nog een zakje chips aan het einde van de middag.
Helemaal goed en niet al teveel budget dus voor nodig gehad.
NU met de beentjes op de bank, morgenmiddag mag ik nog vor 8 uurtjes naar mijn werk en dan weekend. Ik ben echt van plan niet teveel te gaan doen. Voel dat ik over mijn grens neig te gaan en dat is geen goed teken zo vlak voor de kerstdagen.
Relax.....adem in adem uit

1 opmerking:

huis tjokvol zei

rustig aan doen,en wat leuk joh en knap dat je zo druk bent geweest voor het feestje.