donderdag 13 december 2012

Hoe is het?

Ik doe mijn best mijn koppie niet te laten hangen. Dit omdat ik weet dat ik me daar nog ellendiger van ga voelen. Dit kost me echter echt moeite momenteel. Want vanmorgen opgestaan met een gezicht waar voor mijn gevoel allemaal naalden in worden geprikt. Mijn eczeem komt in alle heftigheid naar boven en dat is niet iets wat je kan negeren helaas.
Vanmorgen bij het opstaan kon ik mijn ogen ook niet open krijgen, die zijn ook lekker mee gaan ontsteken. ;-(
Eén geluk heb ik zo snel als het opkomt zo snel kan het ook zakken, maar ik moet dan wel kalm aan doen en alleen het noodzakelijke oppakken.

Dan leuk nieuws, tenminste dat vind ik, ;-)
 Ik zit bijna aan de 100 volgers, erg leuk om te zien dat er mensen zijn ie het leuk vinden om mee te lezen in mijn wel en wee. Wil eens kijken hoe ik meer consumindertips erin kan gooien, want dat was oorspronkelijk het idee van mijn blog. Dit is voor mij een hele slechte consumindermaand, maar ja voor wie niet?
Vraag me af wat vinden jullie leuk om te lezen op mijn blog?

2 opmerkingen:

marmarel zei

Sterkte hoor, ik weet wat het is. Ik heb ook eczeem (mijn gezicht en bovenlichaam). Veel water drinken (ong. 2 liter per dag) en oefeningen voor mijn ademhaling (ik heb chr.hyperventilatie, veroorzaakt ook allergische klachten, info vond ik hier: http://mooisvanme.blogspot.nl/search/label/hyperventilatie ) tegen de stress.
Ik heb echt van alles geprobeerd, therapieën, zalfjes etc. Alleen bovenstaande helpt mij goed.
Wat ik graag lees? Tips hoe je de financiën binnen de perken kunt houden (met een groot gezin altijd handig).

Anoniem zei

Gewoon, je gezellige manier van schrijven over alledaagse dingen.( dat je moe bent na zo'n feestje....heel herkenbaar)