maandag 12 november 2012

Vroeg opgestaan

Gisteravond kon ik de slaap niet vatten en besloot tegen half twaalf me uit t bed te laten zakken en dan maar aan het schoonmaken te gaan. Tegen half twee was ik er klaar mee en zocht mijn bed op. Vanmorgen om half zeven eruit en me opgetut om naar t werk te gaan. Kom ik daar blijk ik pas op woensdag te hoeven komen. Nou dan heb je dus lekker twee dagen extra. Deze ga ik wel doorkomen hoor. Heb nog veel achterstallig werk liggen, kastjes dieik wil opschonen, veel uitzoekwerk en ook de dagelijkse zaken worden vaak met een franse slag gedaan en mogen dus best weer eens grondig aangepakt gaan worden.
Dochterlief is volgende maand jarig. Moet eens gaan nadenken over het te houden kinderfeestje. Ik twijfel over het aantal kinderen.Ook omdat ik er rekening mee moet houden dat ze allemaal weer naar huis gereden moeten gaan worden. Dat zal een taak van mij alleen zijn daar manlief werkt en niet meer zo grossiert in het aantal vrije dagen. Ook wil ik iets met de kinderen gaan maken. NIet te kinderachtig zodat ze er ook echt iets an hebben. Een mooie ketting ofzo. Maar eens even kijken wat de a.c.tion te bieden heeft. Het eten zal wel een patatje gaan worden. Dochterlief is twee dagen na de goeheiligman jarig. Altijd lastig zo tussen de feestdagen in. Waar proppen we het feestje? Nou ja maar eens even kijken....

4 opmerkingen:

Vlijtig met zuinigheid zei

Ik zit met hetzelfde dilemma. Dochter is van de 12e. Zit in een nieuwe klas en wordt door de nieuwe vriendjes en vriendinnetjes gevraagd. Waar leg je de grens? En wanneer vier je het?
pfff dus hier ook nog maar eens nadenken.

Atelier Mama Bee zei

Zo dat is niet vervelend onverwacht twee vrije dagen.
Ik ben zelf de 3e jarig, ook inderdaad altijd een drama geweest met feestjes.
Meiden vinden sieradendoosjes maken ook vaak erg leuk. Kun je ook gratis materiaal voor gebruiken, zoals verpakkingsspul. Of een mooi schilderij maken? Eerst een verhaal voorlezen en daarna kan iedereen zijn eigen tekening daarvan maken ofzo, dan samen binden als aandenken voor je Dochter.


Liefs,
Bianca

Willemien zei

Kijk ook eens bij l.obbe.s. Nl

Anoniem zei

Ook leuk misschien: witte T-shirts inkleuren met wasbare verfstift. Eerst zelf een voorbeeld op het shirt tekenen, en dan de kinderen leten inkleuren.
Daarna met zijn allen op de foto, met de shirts aan! De foto's via de mail naar de kinderen doorsturen!
Dit heeft mijn dochter eens op het feestje van mijn kleindochter gedaan, was een succes.
groet, Tineke.