dinsdag 27 november 2012

Hoop dat dit zo blijft

Ik ontwaak echt uit mijn dip. Vanmorgen deed ik wel pas om half elf de ogen open. Had geen wekker gezet in de overtuiging dat ik wel voor half negen wakker zou zijn, dat werd dus twee uur later, ik keek op de wekker en sprong mijn bed uit. Want voelde me lekker en dan is het zonde om in mijn bed te blijven liggen. Snel de kleren aan en naar beneden. Kop thee voor mezelf gezet en ik kan aan de slag. Het handdoeken - en theedoeken kastje is weer netjes. De vaatwasser is al weer uitgepakt. Ga zo de was van het rek opvouwen. Het aanrecht wil ik vandaag glad en aan kant houden. MIsschien dat ik vanmiddag nog even de voortuin op orde kan brengen. Lekker een laatste keer voor de winter alle roetjes eruit en hem netjes aanharken. Er zijn nog wat planten die eruit mogen, want die te wild zijn naar mijn mening. Van die planten die her en der een nieuwe stek omhoog laten komen. Dat geeft teveel werk dus de hele plant eruit. MIsschien dat er ook nog wel tijd is voor de slaapkamer van dochter, want daar is echt een bom ontploft. Wha, ik ga aan het werk en heb er echt zin in.

5 opmerkingen:

Vlijtig Liesje zei

Wat fijn om zo zonnig wakker te worden! Ik kon vanochtend bijna niet uit bed komen.

Fabiooltje: zei

Lekker! Het is je gegund! Misschien ook dat de al gedane klussen je helpen om met een beter humeur de nieuwe klussen te doen. Veel zonneschijn vandaag...

Anoniem zei

Geniet van dit moment.Blijf niet te lang stil staan bij de wens dat het ook zo blijft.Niet omdat dat niet zo zou kunnen zijn,maar omdat alleen het moment NU telt!Doe er je voordeel mee,met al die energie.

In rustig vaarwater zei

Fijn voor je om je zo uitgerust te voelen, maarre..., moest je dochter niet naar school? Of slaapt zij ook zo lang?

Anoniem zei

Ja, dat wilde ik ook al vragen.Bij mij staan de kinderen 7 uur, half 8 naast ons bed.Dan moet ik hard doorwerken om ze kwart over 8 startklaar voor school te hebben. luxe hoor, op een doordeweekse dag tot half 11 op bed!!!!