donderdag 29 november 2012

Toch te hard van stapel gelopen???

Na twee dagen echt het vuur uit mijn sloffen te hebben gelopen ging het woensdag echt weer mis. Ik was op mijn werk en merkte tijdens een vergadering dat ik bijna lauw ging vallen. Had 's nachts al slecht gelsapen en liggen woelen. Toen dacht het nog dat het te kwam van veel te veel energie, maar woensdag kon ik nauwelijks de ene voet voor de ander krijgen. 's avonds nog spullen van mijn werk opgeruimd, zodat ik ook op mijn werkplek weer netjes erbij zit en ik heb mijn beoordeling vast voorbereid. Wil volgende week een gesprek aanvragenzodat ik weer weet waar ik sta.
's Nachts volgde een aanval van mijn eczeem en kon ik niet slapen. Ben vannacht om half vijf 's nachts zelfs even aan het opruimen gegaan. Viel tegen 7 uur weer in slaap tot een uur of tien. Merkte dat ik vandaag echt weinig moest aanhalen en doe de hele dag dan ook weinig en hou me zoveel mogelijk in de hou me gemak stand. Maar afwachten wat morgen weer brengt. Wat ik vandaag wel heb gedaan is te zorgen dat wat netjes is netjes blijft....

1 opmerking:

eccentriclady zei

Ik hoop dat je je snel wat beter voelt. Zorg goed voor jezelf hoor... en neem de tijd dingen te verwerken, blijkbaar geeft je lichaam aan dat je dat nodig hebt. (En ja, ik weet uit ervaring dat dat makkelijker gezegd is dan gedaan.)