donderdag 11 oktober 2012

Kan ik daar betaald voor krijgen?

Weer wakker na een zeer onrustig nachtje slapen. Nu ook al gedroomd over mijn werk (kan ik  daar betaald voor krijgen)  en al het achterstallige werk in huis.Viel dat vanmorgen even tegen....
Nee gekheid gisteravond heb ik nog een was aan het rek gehangen en er weer 1 gewassen en opgehangen. Ook de douche ziet er weer opgeruimd uit. Toilet schoon, wastafel gelapt en ontdaan van alle troep, en vooral de bergen van de vloer af. Vanmorgen al een laatste wasje erin gegooid. De glazen douchecabine moet nog ontkalkt, maar wellicht dat dit vanavond lukt voordat ik me ga douchen.(Ik spuit het in met antikalk, trek mijn kleren uit, ga er even met een spons over en dan afspoelen en vervolgens onder de douche. Heb trouwens altijd een raamtrekker in de douche liggen, als iedereen deze netjes gebuirkt heb je haast geen last van de kalkaanslag.
Maar als ik erg moe ben heb ik er dus soms geen zin in en heb ik extra werk na de tijd te doen.
Vanmorgen heb ik de vaatwasser al uitgeruimd. Nu ontbijten met mijn dochter, haar straks naar school brengen en dan zelf naar t werk. Begin vandaag later, dus ook laat thuis vanavond.
Fijne dag vandaag!!!!!!!!!!

1 opmerking:

Pauline zei

Dat klinkt als een goede routine! Jij ook een fijne dag vandaag :)