vrijdag 12 oktober 2012

En daar kwamen de huilbuien

Het begon gister al lekker, een collega keek me aan en zei dat ik er moe uit zag. En daaar ging ik whaa, huilen, huilen huilen. Oke na 5 minuten stil op mijn plek te hebben gezeten en veel te hebben geslikt ging het weer. Gaf haar aan inderdaad moe te zijn en er even door te zitten. Vevolgens business as usual, rennen,vliegen drie dingen tegelijk moeten doen en ook nog eens verantwoording hiervoor moeten afleggen. Ik hield met moeite de ballen omhoog en aan het einde van de werkdag kreeg ik nog even een epistel in handen gedouwd watnog doorgelezen moest worden. Aangezien ik er een bloedhekel aan heb om werk mee naar huis te nemen in mijn eigen tijd op de werkplek zitten lezen. Ik kwam weer enigzins tot rust, maar het feit dat ik wist dat ik in een leeg huis kwam deed me langer op de werkvloer blijven dan nodig was, daar had ik nog de gezelligheid van collega's. Uiteindelijk een oude buuf gebeld en wat bleek zij zag ook tegen de avond op want manlief had avonddienst. Zo kwam het dat ik vannacht pas 2 uur thuis was na een zeer gezellige avond. Voel me nu al een stuk prettiger in mijn vel zitten....Ondanks de maar 4 uur slaap van vannacht.

7 opmerkingen:

sjouke zei

Fijn te horen dat je weer beter in je vel zit. Huilen kan enorm opluchten is mijn ervaring. En meestal kijk je daarna weer anders tegen de dingen aan.

Lekker Leven Met Minder zei

Fijn dat je je weer wat beter voelt, soms helpt het om inderdaad het gezelschap van anderen wat op te zoeken.

Vlijtig Liesje zei

Wat fijn dat je iemand op je pad vond om even mee te praten! Ik herken dat wel: als iemand aardig tegen je doet, barst je zo in tranen uit als je je toch al niet optimaal voelt...

huis tjokvol zei

maar het is ook niet niks hoor zo na een miskraam,je moet goed aan je zelf denken,(ppff moet je mij nu horen zelf zit ik er ook helemaal door heen)

Anoniem zei

Knuffel. Hopelijk vandaag weer een wat betere dag. En daarna weekend? Beetje uitrusten?

grenouille zei

Nou, ben wel blij voor je dat de dag uiteindelijk zo goed is geƫindigd. Hoop voor je dat jouw man de komende tijd meer thuis kan/zal zijn. Weet uit ervaring hoe dat is, en soms is dat echt niet grappig.

Moneypenny zei

Oh wat balen maar inderdaad wel fijn en gezellig dat je even bij iemand terecht kon 's avonds!
Na een miskraam kun je ook door de hormonen nog een tijdje van slag zijn, daarbij is het natuurlijk heel heftig wat jullie hebben meegemaakt. Als je dan ook nog eens je werk in de helft van de tijd bij moet zien te houden, pittig!