donderdag 16 augustus 2012

Lekker de boel de boel laten

Afgelopen week echt weinig gedaan. Maandag en woensdag gewerkt. Woensdag voelde ik me verlicht om te vertellen dat ik zwanger was daar ik echt te kokhalzen zat achter de computer.:-)
Dinsdag heb ik een dagje kalm aan gedaan. Mijn moeder had onze dochter beloofd dat ze dinsdagmorgen me mocht naar de H. ema voor een lekker ontbijtje. Ik zat maandagavond lekker bij hen aan tafel. Op een gegeven moment werd het later en wilde mijn dochter nog wel een nachtje bij oma slapen. Ik ben dus weer alleen naarhuis gegaan, alwaar manlief wel een nacht thuis kwam slapen.
Dinsdag kwam ik op de fiets naar mijn ouders en toen had dochterlief er ineens geen zin meer in.
MIjn moeder en ik zijn vervolgens met zijn tweeen gegaan en mijn vader heeft op dochterlief gelet die lekker met het buurjongetje aan het spelen was.Tussen de middag heb ik bij mijn ouders gegeten. 's middags ben ik thuis op de bank in slaap gevallen. Onderwijl heeft dochter de voorkamer, zo ongeveer de enige ruimte die nog netjes was even op de kop gezet. En ik ik ben te moe om me er druk over te maken. Om vijf uur kwam oma nog even met een ijsje langs en mocht ze weer mee, omdat ik de volgende dag weer vroeg moest beginnen.
UIt mijn werk ben ik naar mijn zwager en schoonzusje geweest en heb daar lekker tot half tien in de tuin mogen zitten. Vanmorgen vond ik dus echt dat het tijd werd om iets te doen, ik heb onze slaapkamer opgeruimd. Het enige waar ik niet aan toe ben gekomen is de stofzuiger en de dweil erdoor te halen. Dat doen we dus morgenochtend nog. Ik ging dochterlief ophalen en heb nog bij mijn ouders gegeten. Na de middag wilden we achterthuis zitten, maar het was echt te warm.
Strandspullen opgehaald en met mijn moeder, dochter en buurjongetje lekker naar t strand geweest. Thuisgekomen was aan de lijn gehangen en dochter in bad en naar bed geholpen. Terwijl dochter in bad zat heb ik haar slaapkamer opgeruimd en daar moet morgen dus alleen ook nog de stofzuiger en de dweil door. Ik heb twee plastic tassen met troep uit de beide slaapkamers afgevoerd'.
Wil mezelf de komende maanden aanleren om niet elke keer me meer te ergeren aan troep, maar me af te vragen hoe lang ik bepaalde dingen niet het gebruikt. Als het een jaar is kan het dus in vele gevallen gewoon weg. Klikovulling. Ik hoop de komende weken dan ook van veel dingen afstand te kunnen doen. Een leger huis een leger hoofd moet het gaan worden. Vandaag naar het strand ook allerlei open verpakkingen meegenomen. Weg uit de kast is weg en nu nog zorgen dat er weinig weer bijin komt. Mijn voorraad is echt huge. Dus nu eerst opmaken die hap!!
Gaat me ook nog eens geld schelen.
De alcohol is nu ook alleen nog voor mijn man. Al heb ik daar wel een goede plossing voor gevonden. Nl het rose bier van hoegaarden of bavaria waar helemaal geen alcohol inzit. De man of vrouw die dit heeft uitgevonden verdiend een lintje!!!
Ik mocht dit bier ooit eens testen en had het rosebier voor mezelf bewaard. Hier ben ik nl dol op. KOmt nu goed van pas.Heb zelfs al flesjes bijgekocht inde winkel. De J.Umbo had ze in de aanbieding.Zodra het kouder wordt heb ik er geen behoefte meer aan.
Iets wat me momenteel echt heel erg tegen staat is de geur van koffie.  Ik vind het echt vies ruiken, terwijl ik normaal echt liters dronk. Dus vorlopig alleen thee voor mij.
Nou ga nog even wat op de juiste plekken terugleggen en dan weerlekker vroeg onder de wol.
Vraagje zijn er meer mensen met AD. Sense die het idee hebben dat er geen inkomen meer bij komt?
Heb het idee dat het totaalsaldo bij mij hetzelfde blijft terwijl ik normaal elke dag wel een paar cent erbij krijg....

1 opmerking:

Lekker Leven Met Minder zei

Ik weet niet of ik het al eerder gezegd heb, want ik loop een beetje achter, maar van harte gefeliciteerd met je zwangerschap!!

AdSense loopt hier volgens mij gewoon door, ik kan steeds zien wat er 'vandaag' en 'gisteren' bij gekomen is.