woensdag 4 juli 2012

En de rest van de week weer vrij....

Heerlijk de week werken voor mijn baas is weer voorbij en de rest van de week is lekker voor mij.

Ik wil morgen beginnen met het huis op orde te maken voor de vakantie. We gaan 28 juli, ben elk jaar op het laatste moment nogal gestressed dus nu maar eens kijken of het me lukt dit jaar stressvrij op vakantie te gaan. Ik ga in ieder geval vanavond even een lijst maken met wat ik allemaal nog wil en moet doen.
Wellicht ook al een klein begin met vakantiespullen bij elkaar leggen op de zolderverdieping.
Ook wil ik nog een creme kleurige 2 zits bank op marktplaats zetten.
Die is over en mag nu voor een klein bedrag de kamer uit. Geld gaat naar de hypotheekaflossingsrekening.
Ik moet even in de kasten kijken of daar verder nog iets ligt wat weg kan.
Aangezie we een komplete woning tot onze beschikking hebben is het voornamelijk kleren wat we meenemen, wat speelgoed voor dochter van 5, boeken voor ons.Zonnebrandcreme dat soort zaken.
Verder vandaag enorm verwend door mijn ouders, we hebben 1000 euro gekregen om af te lossen op het huis. Ga ik straks gelijk weer bijstorten op de rekening. Mjjn ouders weten wel dat ik bezig ben met extra aflossen, maar niet wat mijn einddoel is. Ben dus echt heel erg blij met deze gulle gift. Helpt me een mooie grote stap verder naar mijn einddoel.

8 opmerkingen:

Anoniem zei

Dat is een heel mooi gebaar van je ouders!
Stiekum wel jammer dat je er geen leuke dingen mee kunt/wilt doen!!
Succes met je vakantievoorbereidingen!
Groet, Tineke.

geldover zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
geldover zei

Tineke,

Kan me momenteel geen mooier ding bedenken dan het inlossen op mijn woning. Hoe eerder ik bij mijn einddoel ben hoe beter wat mij betreft. En hierdoor hoef ik waarschijnlijk niet aan mijn andere spaargeld te komen om aan het einde van het jaar alsnog aan te vullen om aan de 10% te komen.
Met 110 euro extra bijverdiensten ben ik er nu straks.

geldover zei

110 euro per maand....

Anoniem zei

Fijn dat je de financiƫle inbreng van je ouders zo weet te waarderen... Ik wou dat onze dochter ook evenveel waardering liet blijken elke keer we haar 'iets' doorschoven maar eventjes bedanken is zelfs al teveel gevraagd aangezien ze van mening is dat, als mijn man en ik overlijden, het geld toch naar haar en ons ander kind gaat....

geldover zei

Misschien helpt het als je haar eens even flink laat schrikken en aan geeft dat dat niet zo vanzelfsprekend is. Geld kan immers altijd ook naar een goed doel geschonken worden. Mijn ouders geven het en geven aan dat het voor de woning is. Eigenlijk niet zozeer voor ons, maar meer voor mijn broertje die al zijn geld er doorheen blijft jassen. Die kan het makkelijk aan zegt maar en ze willen graag dat hij het makkelijker krijgt en meer aan zijn woning spendeert. Wanneer ik het geld ergens aan spendeer is er niemand die dat controleert en ook niemand die me terug gaat fluiten.

CasaDiMama zei

Zo wat lief van je ouders en wat goed dat je je zo voorbereid op een stressloos weggaan op je vakantie strakjes.

Lekker Leven Met Minder zei

Wat super van je ouders zeg, mooi dat je weer zo'n stap kunt zetten. Gefeliciteerd!