donderdag 28 juni 2012

Doet ie t vandaag of doet ie t niet?

De zon, ik hoop toch zo dat wede dagkrijgen die ons gisteren door de weermannen is beloofd. Mocht het lukken dan gaan we linea recta vanmiddag uit school naar het strand toe.
Heerlijk weer de zon op mijn huid en niet te vergeten en nog belangrijker de zon in mijn hoofd.
Het lijkt echt te gaan lukken.
Ik heb er zin in.
Straks even snl een paar wassen in de machine gooien, kunnen die ook heerlijk aan de lijn buiten drogen, ipv binnen op een rek.
De dekbedden even lekker luchten. MMMM, misschien zelfs wel even in de wasmachine op een kort programmaatje.
Ik krijg hier gelijk zo'n geluks gevoel bij.

Gisteren weer een groot moment in het leven van onze dochter, ze had een wiebeltand, niemand mocht eraan komen natuurlijk. Ze moest er zelfs mee zwemmen, was bang dat ie eruit zou gaan, maar hij bleef nog even zitten. 's Avonds heb ik geopperd dat wanneer ze hem eruit trok dat ze geld van me kreeg. Toen aangegeven dat ze hem zo zelf on pakken met een papiertje. En ja hoor 't is net d'r moeder voor geld doet ze alles. Vanmorgen stond ze op en het eerste wat ze zei was mama ik krijg een grote mensentand he?
Toch grappig hoe ze hier mee bezig kunnen zijn.
Voor vanavond heb ik het eten ekker al klaar. Had het gemaakt voor gisteren, maar mijn moeder had zoveel nasi dat ze ons vroeg mee te eten. Dus vandaag ben ik lekker snel klaar. Wel heb ik net rundvlees opgezet om ook nog een lekkere pan groentensoep te maken. Zijn we morgen wellicht ook nog klaar met de pasta en de soep.

De betaalrekening heeft nodig een injectie nodig van mijn mans salaris. We moeten het deze maand zuinig aan gaan doen, dus trek ik de kasten en de vriezer open en koop wat we echt nodig zijn in de winkel. Er is nog zat. Brood en groente moeten wellicht even vers gehaald worden.

Onze tuin doet het niet al te best, de aardbeiplanten zijn erg groot, maar haast geen bloei, zou nog wel kunnen komen, maar ben bang dat het straks net in onze vakantie gebeurd. Jammer maar helaas. Volgend jaar wellicht toch ook wat vroegbloeiers ertussen zetten. De knoflook zit nog diep onder de grond, de appelboom geeft dit jaar geen enkele appel.
Heb er ook niet al te veel tijd en aandacht aan besteed. Onze voortuin begint nu wel leuk te bloeien. Heb hortensia's die echter een bloem of twee per grote struik geven. Geen idee, maar hoop echt op van die grote pollen met mooie bloemen voor in huis en op de vaas.

Straks nog de auto uitmesten, daar ligt weer van alles in. Tasje hier tasje daar. Je kunt dan echt merken hoe weinig energie ik heb, maar schaam me gewoon wanneer ik langs een rij auto's loop en de een nog netter is dan de ander aan de binnenkant.

Nou wens jullie allemaal een stralens zonnetje toe.

4 opmerkingen:

Spaarmama zei

De zon MOET vandaag komen want mijn beddengoed hangt buiten ;) ik hoorde wel op het weerbericht dat eind van de middag regen en onweer komt. Het zal ook eens niet...
Fijne dag!

Lekker Leven Met Minder zei

Hier is het ook al prachtig weer, hopelijk bij jou ook, dan kun je een beetje inlopen qua planning!

Anoniem zei

Dan heb je nog nooit mijn auto tussen de anderen zien staan:). Meestal mesten we hem 1 keer per jaar uit: voor we op vakantie gaan.

Geniet van de zon en het strand!

WG

Kniepertie zei

hè zon, waar dan?? zal ook wel niet meer komen 't is veul te benauwd.
Enne, in mijn otootje wil je, herstel kan je, met goed fatsoen niet meer zitten zoveul zooi ligt er momenteel in.
Maak er een zonnige dag van,
groet