woensdag 14 maart 2012

Wat eten we vandaag?

Dochterlief is vandaag thuis. Ze begint behoorlijk te hoesten en vandaag is het biddag. Ze kwam de eerste keer om zes uur, dat is me echt veel te vroeg. Even naar t toilet en er weer in dus, uitgelegd dat ze nog 2 keer de klok rond moest slapen. Zonder morren ging ze er weer in om klokslag 8 uur weer naast mijn bed te staan. Nog even samen lummelen.
dan vraag ik haar wat ze wil doen vandaag. Lekker ontbijten...afgelopen weekend hadden we ook uitgebreid ontbeten. Ik heb haar dus nog even laten liggen in mijn bed en ben even snel naar de supermarkt om de hoke gegaan. Croissantje met filet americain voor t dametje. Lekkere afbakbroodjes die ik this nog even moet afbakken, een pak verse melk en een lekker kopje thee. Het is nu 10.15. Heerlijk zo,n dagje relaxen.
Ik heb voor vanmiddag lekker een grote bak verse fruitsalde op t menu staan. Peren, appels, sinaasappels, banaan. Lekker...Gisteren op t werk had iemand een ieniemini bakje voor drie euro. Had er toen ook wel zin in maar is me echt te duur. Vandaag zelf maken dus. Voor vanavond wil ik chili con carne gaan maken. Had al gehakt uit de aanbieding gehaald, de paprika's had ik vorige week al meegenomen op de markt, uien heb ik n huis, chanpignon erdoor en mijn laatste twee worteltjes die ik nog heb liggen. Erbij maak ik een lekkere salade. Tomaat, komkommer fetakaas erbij. Het water kan me nu al in de mond lopen. Geen aardappels vanavond, Bruine bonen zijn koolhydraten genoeg.
Wat eten jullie vandaag?

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Hier vandaag rijst met Chinese kool en gehakt.

3 Euro voor een bakje fruit doe ik ook niet..

Lekker Leven Met Minder zei

Vriend gaat door met zijn dieet, dus dat betekent dat ik vandaag weer nasi kan eten, die ik gisteren gemaakt heb. Lekker! Ook met eigengemaakte sattésaus.

zeeuws knoopje zei

Hier ook biddag en vanavond na werktijd nog naar de kerk. Dus dat is weinig tijd om te koken. Daarom wordt het erwtensoep (restant uit de diepvries). En idd voor 3 euro kun je zelf een heeele grote bak fruitsalade maken! Fijne dag.

Anoniem zei

Vandaag maak ik een pan met groentesoep met kaasbroodjes. De kinderen sporten op onhandige tijden en wij hebben vanavond contactavond op school. Dus: makkelijke woensdag!

Een andere manier van leven zei

Klinkt heerlijk die fruitsalade!! Ga ik ook doen morgen.