zondag 26 februari 2012

Ballenbak

Vandaag met dochter naar de betaalde ballenbak.
Dit is een indor speelparadijs waar je alleen voor de kinderen hoeft te betalen. Voor 7 euro sta je binnen en je kind kan dan naar hartelust spelen op de diverse springkussens en klim- en klauterbanen. Gisteren ben ik met haar naar de gratis ballenbak geweest, die van het tuincentrum. Helaas vanwege de vakantie waren er weer veel te grote kinderen in de bak aanwezig die de kleintjes er binnen no-time uitgepest hadden. Erg jammer, ouders letten er gewoon niet op. Dochterlief kreeg de ballen dusdanig hard tegen haar gezicht dat ze rode plekken in haar gezicht had. We waren er dus snel uitgespeeld.
Manlief kon gisteren vanwege een cursus van t werk niet mee. Omdat hij volgende week weer aan het werk gaat, wil ik vandaag nog iets leuks voor haar met zijn drieen doen.
Voor verderop in het jaar trouwens ook al een leuk uitje tegen gekomen.
www.irrland.de een grootspeelparadijs. Lijkt me ook leuk om met de neefjes en de nichten naartoe te gaan.
Ik ga van de week 's morgens tijd besteden aan mijn huishouding een ook maar eens weer eens een kastje per dag oppakken. Loop aardig wat kastjes achter, maar als ik zie hoe mooi er van een washok een waskamer is gemaakt, motiveert dit me wel om eraan mee te doen. Wellicht dat ik strijken ooit nog eens een leuke bezigheid ga vinden.
Tot nog toe lukt het redelijk om de boel aan kant te houden, wat naturlijk wel meehielp is dat man thuis was de afgelopen weken, en heb he zelfs al een kastje laten opruimen. Nou ja de besteka, maar deze ziet er nu uit om door een ringetje te halen.
Hebben jullie nog leuke uittips voor het oosten van nederland?

8 opmerkingen:

Lekker Leven Met Minder zei

Ik zou het niet weten, maar er zijn vaak wel websites met voordelige uitjes in elke regio!

renske zei

in het bos bij Nunspeet is een kabouterwandeling, bij het info centrum bij de pakeerplaats kun je een route met beschrijving halen, maar ook zonder is de route aan de hand van kabouters goed te volgen.en dan kost het je niks.
Nationaal park hoog veluwe is ook leuk, hier kun je fietsen(pak een witte fiets) of wandelen. Alleen de entree kost iets.
ik hoop dat je hier wat aan hebt.

Anjagaatsparen zei

Hoever in het Oosten?

netsoojmik zei

In het oosten weet ik niets, kan wel bevestigen dat Irrland ontzettend leuk (en voordelig) is, voor kinderen van alle leeftijden en zelfs 'grote kinderen' :) Van een jaar of 26 zeg maar... ;)

Monique65 zei

Irrland is voor de kids geweldig. Vooral met mooi weer. Dan heb je schitterende banen waar de kids met water vanaf kunnen. Daarnaast kun je een eigen bank met bbq nemen. Zelf je spullen meenemen en gezellig picknicken of bbqen. Heerlijk. Ik weet niet hoever je naar het oosten wil. Wij wonen in M-Limburg en zakken dus vaker af naar het zuiden, Valkenburg, Heerlen, Steinerbos of richting Arnhem, dierenpark, openlucht museum.

Monique65 zei

Sorry effe vergeten, daarnaast hebben wij eigenlijk aan de overkant van de straat het natuurgebied de Mienweg liggen. Kunnen de kids spelen, ravotten en heerlijk wandelen.

Vlijtig Liesje zei

In het oosten van Gelderland heb je het Land van Jan Klaassen dat erg leuk is!

fryskmemke zei

Ik heb Irrland maar even opgeslagen onder favorieten, ziet er leuk uit voor de kids. Wij wonen in het Noorden en gaan regelmatig naar parken als Sprookjeshof in Zuidlaren en Sprookjeswonderland in Enkhuizen. Beide onder 10 euro entree en genoeg te doen de hele dag. Een ballenbak (Monkey Town, Ballorig) is hier ook favoriet. En verder gaan we wel naar de goedkopere dierenparken. Op uitjesmetkinderen.nl kun je ook veel ideeën op doen!