woensdag 4 januari 2012

Wat zal ik doen vandaag?

Het is al weer middag.... Heb vanmorgen eigenlijk nog weinig gedaan. Kon vannacht de slaap niet vatten en ben dus van narigheid achter de laptop gekropen. Ik heb weer 2 euro speelgeld van fruitkings gekregen en had het geuk dat ik weer 10 euro winst had. Deze heb ik al overgemaakt naar de hypotheekrekening. Spaarmeter staat nu al op 418 euro. Het geld van de aanmeldingen die ik via mijn site kan doen boek ik pas over als ik het heb, want ze controleren ook of je daadwerkelijk mee gaat doen aan de vragen.
Vandaag was het spaarloon van de abnamro op mijn rekening bijgeschreven, deze heb ik vast weggeboekt naar de hypotheek. Ook de 5000 euro spaargeld die ik nog heb heb ik overgemaakt. Het wachten is nu nog op het spaarloon van mijn man en zodra dit geregeld is kan alles in mindering gebracht worden en kan ik de bakn vragen om mijn nieuwe rente te berekenen.
We hebben nu nog erg weinig geld op de bankrekening staan en heb manlief ondertussen ook ingelicht dat hij de hand op de knip moet houden deze maand.
Ook het spaarsaldo is even niet je van het, maar ja je kan niet alles hebben zullen we maar zeggen.
voor degene die zich afvragen of ik nog met mijn aandelen bezig ben, het kriebelt wel, maar met een beurs waar je echt helemaal niets van kan zeggen durf ik even niet meer en denk ik dat ik meer rendement op mijn geld kan behalen door het bij te storten op de hypotheekrekening of door in te lossen op de hypotheek. De 5000 euro spaargeld komt ook van het geld wat ik eigenlijk opzij had gezet om mee te beleggen. Doordat daar dus niets meer opstaat kan ik het niet meer in de beleggingen stoppen.
Moet zo nog even wat waardebonnen op marktplaats zetten voor kortingen op allerlei dagjes uit. Verder weet ik niet zo goed waar ik momenteel nog winst zou kunnen halen. Misschien op zoek naar een rommelmarkt waar je voor weinig mag staan...

2 opmerkingen:

Lekker Leven Met Minder zei

Pff, het is inderdaad alweer middag :( Wij zijn aan het opruimen geweest en zitten nu op zo'n punt dat er nog genoeg te doen is, dus dat je eigenlijk de vorderingen niet echt ziet. Wat gaan je spaarmeters goed zeg!

Frugal-levensstijl zei

Herkenbaar. Ik kan soms ook zitten brainstormen wat ik nog kan verzinnen om wat mee te verdienen.
Gewoon omdat je eigenlijk bijna alles al hebt uitgeprobeerd en je zo graag iets nieuws wilt ontdekken.
Op dit moment gaat mijn marktplaats winkeltje erg goed, maar ik weet gewoon dat dit maar tijdelijk is.
Want het houdt een keer op.
Vroeger kon je zelf nog wel eens goedkoop mooie spullen inkopen bij een kringloop winkel, maar die zijn tegenwoordig idioot duur. Dus daar valt geen winst meer te maken.