woensdag 1 februari 2012

was was en nog eens was.

Er WAS een een berg WASgoed dat GeWASsen WAS door mij. Deze WAS WAS klaar om gestreken te worden. Maar omdat er even geen plek in mijn agenda WAS, werd de WAS door mij op een stapeltje gelegd. Doordat er elke keer geen tijd WAS, werd dit WASstapeltje een WASbult. Vandaag moet ik aan deze WASbult beginnen, zodat wat er WAS er niet meer IS

Jullie begrijpen het vast al heb er echt helemaal geen zin in. bluch. Vorige week de kamer van dochter picobello gemaakt en voor vandaag staat het kleine kamertje op de agenda. Maar voordat ik deze schoon kan maken, moet er dus echt veel was weggestreken en in de kast gelegd worden.
Ben er dus wel even zoet mee.

Ik moet mezelf echt motiveren door mezelf in te spreken dat wanneer het straks weer lekker warm buiten wordt ik ook geen zin heb in een grote schoonmaak en dat ik dat dus echt beter nu kan gaan doen. Als ik eenmaal alles weer spik en span heb dan kan ik het veel beter bijhouden.
Eén van mijn doelen om veel weg te gooien lukt niet erg goed, al heb ik al wel twee grote vuilniszakken met kleding uit de kast die naar de kringloop kan en verder nog twee grote zakken naar een nichtje met kleding van een dochter.
Ik wil aan de ene kant graag nieuw, maar kan eigenlijk ook nog toe met wat er nog in de kast hangt. Aangezien ik ook de komende maand weer zo min mogelijk wens uit te geven moet ik er dus nog even mee doen.;-(
Doordat manlief de hele dag ernstig loopt te hoesten lopen bij mij de kriebels door mijn lijf. Ik merk dat ik er erg onrustig van wordt en wil er eigenlijk uit. Een wandeling maken is me echter echt te koud en ik kan merken dat mijn longen het ook nog niet je van het vinden nadat ik vorige week zo benauwd was.
Ik wil er dus eigenlijk uit. Maar eens even op zoek gaan naar een goed tijdsbestedingsdoel voor vanmiddag. Dochter vermaakt zich hopenlijk zelf wel dus kan ik iets voor mezelf gaan doen.

Op dit moment lokt mijn allergrootste hobby, horizontaal stil blijven liggen.......

7 opmerkingen:

Lekker Leven Met Minder zei

O, dit blogje komt als geroepen, want ik bedenk me net dat ik nog een berg was heb staan die opgevouwen moet worden. Niet mijn hobby, maar vriendlief heeft straks weer kleren nodig, dus dan kan ik het beter nu doen.

Anoniem zei

Er komt nooit een einde aan die eindeloos stroom met WASgoed. Dus met een klein bergje ben ik al blij.

inrustigvaarwater zei

Ik kan het redelijk bijhouden, maar het blijft een klus die een paar keer per week terugkomt.

Succes met de WAS

Renate zei

Voel met je mee, die laatste zin........Hilarisch!!!!!
Doe al 2 dagen niets anders maar dan met een hoofd vol watten en snot en bijna geen geluid in mijn oren(alleen gepiep).

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Anoniem zei

Oh ik herken dit zo goed, hier ook een strijk van hier tot tokio.
Maar nu toch met een kop koffie blogjes lezen, ja die motivatie he zucht.
Succes met die was die hopenlijk straks gestreken IS.

Lekker Leven Met Minder zei

Ik kom hier nog maar even terug voor een extra portie motivatie om de vaat te WASsen. Ik denk dat ik maar even de boodschapjes ga doen, dan ben ik weer koud en in beweging en is het daarna makkelijker in actie komen. En om half 9 lekker voor de buis kruipen en waarschijnlijk snel in slaap vallen...