donderdag 1 december 2011

Zou het dan nog een keer gaan lukken?

Net even gekeken bij de advertentiepagina van deze site en het ziet er naar uit dat ik EINDELIJK betaald ga krijgen na vier jaar. De 70 euro is bereikt.
Het heeft wel de nodige tijd gehad en ik ben dan alle mensen die via mijn blog naar de advertenties hebben gekeken zeer dankbaar. Wens je ook betaalde advertenties op je site kijk dan even bij ten gelde maken, volgens mij kun je je daar aanmelden. Het zou leuk zijn als er dit jaar nog betaald gaat worden, dan doen ew dat geld bij oud en nieuw.
Kan me hier erg op verheugen. Er komt een neef van mijn man lekker kip en zalm roken. Heb er zin in!!!!
Vanavond mag ik op kraamvisite bij een collega. Twijfel nog over wat ik zal meenemen. Heb nog een heel mooi fotoboek, maar ze is een type van de computer dus denk ik dat het wellicht bij haar niet goed besteed is. Verder heb ik nog wat kleertjes in de kast dus wellicht dat ik daar nog een keuze uit kan maken. Zal ook nog even kijken voor haar zusje van twee. Er ligt vast nog wel iets.
Verder vandaag weer een dag van één stap vooruit en twee stappen terug getrokken worden. BEn druk om alles weer op de rit te krijgen nadat alles weer eens uit de hand was gelopen. Ik las bij Teunie dat ze 80% van haar tijd aan eht opruimen is, dan is het dus ook geen wonder dat het hier niet altijd netjes is. Ik vertik dat gewoon, vind dat ik mijn tijd wel beter kan gebruiken. Dan moet ik dus wel eens in de zoveel tijd er met de botte bijl door. Gisteren had ik eindelijk de mega stapel met was weggestreken, vandaag heb ik er weer vier gedraaid. Nou ja wellicht dat ik vanaaf dan nog het vouwwerk doe als ik terugkom. Het strijkwerk stel ik uit tot morgen. Wel de vaatwasser vandaag opgeruimd en weer eens met een apart schoonmaakmiddel gedaan. Gelijk het aanrechtkastje waar dit middel instond eens uitgepakt en uitgesopt. Bleek dat het middel ook al het roestvrijstalen blad heeft aangetast. Beetje jammer... De douche wil ik morgen doen. Neem de antikal mee naar boven toe en ga dan eerst douchen en terwijl ik onder de douche sta doe ik hem gelijk zodat ik die rotzooi ook weer van mijn lijf kan spoelen. Net dr Oz gehoord die vertelde dat al dat soort middelen echt heel erg slecht voor je zijn. Nou ik maak ze op en koop geen nieuwe meer. Vanmiddag trouwens gelijk zelf weer wasmiddel gemaakt van een stuk marseille zeep. Mijn oude was bijna op. Ik denk dat ik er dit keer maar een vleugje wasverzachter door ga roeren ipv elke keer apart te pakken als ik was. Denk dat het voordeliger wordt als ik het er direct doordoe.
Moet morgen eigenlijk de gehele bovenverdieping eens even goed onder handen nemen. Baal ervan dat ik me zo gammel voel.Ik denk dat het door eht sombere weer van vandaag komt. Bijna de gehele dag hebben we de lampen aangehad.
Moet de kadootjes voor dochter nog inpakken en kijken wat van Sint krijgt en wat ze van ons voor de verjaardag krijgt.
Dat moet morgenvroeg gebeuren als ze van de vloer af is. Verder van het weekend de traktatie voor haar verjaardag in elkaar draaien. Heb mandjes van eht werk waar ik het logo nog vanaf moet poetsen, deze vul ik met popcorn, potlood, pen, boekje gum en een opgeblazen ballon. Het lijkt heel wat maar kost nog geen 0,30 cent bij elkaar. Man en ik moeten woensdag de ballonnen maar opblazen.
Verder ga ik op haar verjaardag ook maar even met man de nieuwe identiteitskaart voor haar aanvragen, de oude is nog een half jaar geldig, maar hij wordt volgend jaar 21 euro duurder dus ga ik hem nu vast aanvragen.
Nou ga me met het eten van vanavond bezig houden.
Fijne avond allemaal

2 opmerkingen:

huis tjokvol zei

heee ik wist niet dat je ook blog had, ik ga je volgen hoor, word je mijn volger ook?

gr yvonne

Vlijtig Liesje zei

Vier jaar is wel lang zeg! Is dat via Google Adsense?