zondag 20 november 2011

Heerlijke week gehad.

Ben nog een beetje aan het bijkomen van de afgelopen week.
Vrijdag werd ik door manlief mee uit eten genomen en zijn we naar eht casino geweest, tja een echte uitspatting voor iemand die anders erg op d'r geld let, maar zo leuk. Helaas veel armer weer naar buiten toe. De volgende dag moest ik om 8 uur bij mijn schoonzusje zijn, we gingen naar den bosch, naar een mega rommelmarkt. Daar echt heerlijk twee dagen gestruind, we hebben veel gelachen met vier meiden en heerlijk geslapen bij een B&B, 20 euro p.p,'s avonds weer uit eten geweest, budgettair onverantwoord natuurlijk.;-) Zondag weer over de rommelmarkt gestruind. En ik heb me een kleding voor mijn dochter in kunnen slaan en heel veel cadeautjes voor Sinterklaas. Echt enorm genoten. Ze heeft ook al de hele week haar schoen gezet. Uiteindelijk voor een honderd euro aan spullen uitgegeven, maar als je kijkt wat ik daarvoor heb, allemaal merkkleding voor 1 a 2 euro. Sommigen vroegen zelfs 0,50 cent. Als ze er straks uit is zetik de spullen weer op marktplaats en ik ga er vanuit dat het weekend me straks helemaal niets meer gekost heeft. Kunnen we daar over twee jaar wee van naar de rommelmarkt. Denk dat ik aankomend jaar maar e.e.a. op marktplaats gooi en van het geld daarvan volgend jaar ga. De kleren die ik nu gekocht heb die gaat ze de komende jaren dragen.
Verder heb ikn og monopoly junior, een leuk roze tasje, een spelletje voor de nintendo, nintendodogs, strijkkralen, (weet trouwens iemand hoe dat moet, ander google ik zo even)een mooie grote vloerpuzzel, hakkenschoentjes in de favoriete kleurroze,een grote doos nieuwekleurpotloden stiften en posters. En volgens mij vergeet ik nog heel veel.
Zondagavond was ik rond half 8 weer thuis, om nog even naast manlief op de bank te kruipen. Ben al vast begonnen met een was weg te draaien, aangezien ik maandag weer met dochter en moeder op vakantie ging naar Den Haag, vakantiepark Kijkduin, een echte aanrader, dicht bij de zee, heerlijk gewandeld, gezwommen(in het zwembad dan wel, haha). MInpuntje vond ik het parkeren in de stad, kon geen plek vinden. Had vantevoren een lijst gemaakt met kringlopen, maar we hebben de moed opgegeven,omdat we geen parkeerplek konden vinden. Deze week wel voorzichtig geweest met geld uitgeven, we hadden al ons eten en drinken bij ons zelf uit de kast getrokken en hoefden ter plekke niets meer te kopen. Op een gegeven moment had ik zin aan iets warms en toen heb ik nog een doosje eieren gekocht, maar voor de rest hebben we alles van onze eigen boodschappen gedaan. Het weer zat echt mee, we liepen lekker in het zonnetje elke dag. We zijn donderdagavond naar huis gegaan, zodat ik vrijdag de boel in huis weer aan kant kon maken. Vind de laatste morgen altijd veel gedoe, je rent en vliegt alleen maar om op tijd uithet huisje te zijn, het weer was goed en we waren 's avonds om half negen weer in huis.
Zaterdag wasmanlif met de middag uitgewerkt, ik ben 's morgens met dochter naar Sinterklaas geweest, daarna wamr gegeten en de rest van het weekend doen we lekker kalm aan.
Wat heb ik mijn man gemist en hij mij. Af en toe dus best goed voor je relatie om even apart van elkaar te zijn. Het benadrukt voor ons alleen nog maar eens hoe gek we op elkaar zijn, en dat na 6 jaar getrouwd en 18 jaar bij elkaar.
De wereld is hier vandaag echt heel klein, erg mistig en troosteloos. Lekker met een bakkie troost op de bank onder een dekentje dus.
Nou kruip maar weer eens lekker tegen husbie aan, dochter vermaakt zich op haar eigen kamer.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Fijn van alle koopjes. Heb ook wel eens gehad dat ik voor twee dingen uit een kledingpakket net zo veel kreeg als dat het hele pakket me gekost had. Kwestie van geluk hebben natuurlijk :)

Fijn dat je manlief er weer is!

nieuwelevensstijl zei

Wat een leuke en gezellige tijd heb jij achter de rug zeg, heerlijk.
En geniet maar lekker van jouw husbie :-)