dinsdag 6 december 2011

In de lappenmand

Helaas heeft het virus dat ik vorige week ook al onder de leden had nu echt doorgezet. Afgelopen zondagavond kwam alle ellende naar boven en ik heb gisteren dan ook alleen maar een kopje thee binnen kunnen houden. En dat terwijl ik nog zo graag veel had willen doen voor mijn dochter's verjaardag morgen. Manlief gaf al aan laten we het verschuiven naar het weekend, maar daar heb ik eerlijk gezegd ook niet zo veel trek in. Je kan het allemaal maar weer achter de rug hebben. Ik doe vandaag gewoon maar weer rustig aan elke keer een beetje. Al merk ik dat een verhaaltje tikken me al duizilig maakt. Mijn man is morgen ook thuis, dus dan mag hij mooi helpen met het inschenken van de versnaperingen en als ik mijn moeder lief aan kijk dan helpt ze mij ook wel voort.
We zijn zondag nog naar het grote sinterklaasfeest in Slagharen geweest en daar voelde ik me al niet al te lekker. Het gevoel enigszins op eieren te moeten lopen en ook een ritje in de kabelbaan beviel echt niet. Maar neit zeuren en doorlopen. Toen ik echter tot stilstand kwam thuis toen merkte ik dat ik me echt tot op het bot toe koud voelde en kwam de misselijkheid in alle heftigheid naar boven.
Bedenk me net dat ik morgen ook nog met dochter een nieuwe id kaart wilde halen, nou die stel ik echt maar even uit. Geloof dat manlief ook een briefje mee kan geven dat ie het ermee eens is dat ik een nieuwe kaart ophaal.Misschien dat ik daar dan nog maar achteraan bel.
De was heb ik gisteren tussen mijn slaapjes doorgedraaid en staat klaar voor de kast of om te strijken. Deze loopt niet weg...Wil vandaag de keuken en de vloer even goed doen en de wc maar flink met bleek te lijf gaan. Ook moet ik nog even weer op mijn dochters kamer aan het opruimen, ze heeft veel kleren uit de kast getrokken en op de grond gegooid zag ik vanmorgen. Ik heb haar sinds zondagavond uitbesteed aan mijn ouders, daar manlief niet thuis is verder en ik dan alleen maar voor mezelf moet zorgen als ik zo beroerd ben. Hoop dat manlief vanavond op tijd is dan kan ze vanavond lekker thuis slapen en morgen in een huis met slingers weer wakker worden.
Volgende week wil ik me gaan verdiepen in mijn plannen voor volgend jaar. Ik wil weer bezig met het aflossen op de woning, even kijken wat en hoe ik ga aflossen. Mijn eigen spaarloon komt in de eerste week van januari vrij dat gaat linea recta door naar de hypotheek en het geld van mijn mans spaarloon daar moet ik nog even achteraan. Verder wil ik toch proberen meer te gaan sparen elke maand. Merk dat er nog heel veel geld uitvliegt. Mijn doel is echt dat we met veel minder toe moeten komen, krijgen we dan tegenslagen dan hoeven we geen grote stappen terug te doen.
Maa ja dat is voor volgende week. Nu eerst maar eens met het aanrecht beginnen.............

2 opmerkingen:

huis tjokvol zei

beterschap en ik hoop voor je dat je morgen een stuk frisser bent,alvast ook gefeliciteerd met je dochter,leuk sinterklaas feest in slagharen.
en ja dat sparen dat willen wij ook graag maar ja dat gaat niet met 8 kids hoor,veel succes morgen.

gr yvonne

nieuwe levensstijl zei

Heel veel beterschap en hoop dat je dochter alsnog een leuke verjaardag heeft gehad.