vrijdag 23 december 2011

Gisteren....en vandaag

Gisteren net toen ik uit de bank stapte om aktie te ondernemen kwamen mijn ouders aangefietst om een bakkie te doen. GEzellig en wat een heerlijk excuus om weer terug in de bank te zakken, t werd pas echt helemaal leuk toen ook mijn broertje binnenschoof.
Mijn dochter gaf om 18.15 uur aan, en dat met opa en oma op de bank, dat ze graag naar bed wilde, nadat mijn bloed zo ongeveer kookte omdat ze zo dwars was. Heb haar dus lekker naar bed gebracht, zij blij ik nog blijer.
(Nadeel was wel dat ze om 3.00 uur vannacht haar slaapje uit had, stond bij mij op de kamer. Had waarschijnlijk gedroomd, want ze bleef maar volhouden dat ze helemaal nat was en nadat ik gevoeld en met groot licht had gekeken kon ik echt geen druppie ontdekken. Begon haast aan mezelf te twijfelen en vroeg me even af of ik wel wakker was.
Mijn ouders en broertje hebben hier gezellig gegeten de één warm en de anderen een stuk balkenbrij op brood. We hebben echt als gezin even bijgekletst en veel gelachen.
Toen iedereen weer weg was ben ik dan toch maar begonnen. Het aanrecht was
één groot slagveld, deze heb ik schoongemaakt en de tafel afgenomen. VErder overal het losslingerende papier van dochter opgepakt en in de papierbak afgevoerd. Moet vandaag nog met de stofzuiger erdoor.
Vanmorgen toen ik opstond gelijk een was in de machine, daarna indedroger, nee hoor geintje, ik heb een DOEL en dat realiseerde ik me nu even al te goed. Mijn gemakzucht heeft niet gewonnen. Hij hangt aan het rek te drogen in de keuken. Tweede was zit er nu in en gaat straks ook aan het rek. Heb trouwens eerst mijn marseillezeep verdund, het was zo dik dat het nauwelijks uit de fles wilde lopen
Als ik de zolder heb opgeruimd ga ik het wasrek daar neerzetten. En ook de strijkplank. Ik merk dat nu de zonnebank op het kleinste kamertje staat, dat overigens geheel niet klein is, ik het er toch benauwd krijg dus gooi maar in de kamer en de deur dicht. Struisvogelpolitiek zeg maar.
Verder hoop ik morgen de neiuwe muurverf met man te kunnen uitzoeken. Ben er zo klaar mee dat ik eigenlijk de hele dag wel met de lamp aan kan gaan zitten. Volgende week hoef ik alleen de dinsdag maar te werken dus zou ik mooi tijd hebben om de muur aan te pakken. Wil toch liever manlief mee naar de winkel om samen de kleur te bepalen.
Wens jullie allemaal een heel goed weekend toe.
Heb trouwens het geld van mijn advertenties nog niet op de rekening staan, wel kan ik melden dat het de laatste tijd steeds beter gaat, als het zo door gaat kan ik over 7 maanden alweer een betaling aanvragen. Ben er echt heel erg blij mee, want die bakstenen moeten ooit allemaal van mij worden.....

2 opmerkingen:

Jenny Green Teeth zei

Genoeg te doen dus. Succes!

Lekker Leven Met Minder zei

Bedoel je van je AdSense advertenties? De keer dat ik een betaling heb gehad, kreeg ik deze op de 25e van de maand. Ik zou deze maand ook mijn tweede betaling krijgen, maar dat kan dus nog tot de 31e duren. Hier gaat het ook linea recta naar de stenen, dus ben mijn lezers (en klikkers) er ook écht heel dankbaar voor!