vrijdag 23 december 2011

Bericht in mijn mailbox waar ik blij van word!!!!!!!!!!!!!

Ja, ja, G>O>O>G>L>E> heeft het geld naar me overgemaakt, bijna 75 euro, dat wordt dus zo meteen nog even mijn spaarmeter bijwerken. Aangezien mijn loon al gestort is maak ik het vast over naar de spaarrekening. Zie het dan dinsdag wel weer erbij verschijnen.
Het valt me op dat sinds ik schrijf over besparen en afvallen er meer mensen klikken op de advertenties, mijn inkomensten zijn heel erg hard gestegen zit nu al aan de 12,50 euro voor deze maand. Dat is dus echt wel heel erg veel.
Vandaag bijzonder weinig gedaan, het kleine kamertje is netjes, (haha nu ik het teruglees wil ik even vermelden dat het om een slaapkamertje gaat), maar de was die er lag is versleept naar mijn slaapkamer. Ik wilde net beginnen met strijken toen de deurbel ging en ja dan ben je er weer af en ben ik de hele was weer vergeten. Manlief komt vanavond niet thuis, dochterlief ligt nu op zijn plekkie, maar die leg ik straks lekker over in haar eigen bed. Dochterliefs slaapkamer is in zoverre aan kant dat ik nog even heel erg goed moet stofzuigen. Hopen dat ie een beetje aan kant blijft volgende week.
Helaas moet man morgen ook nog werken, wil nl. de zolder ook nog doen van het weekend, maar daar zal hij morgen uit zijn werk ook wel niet zoveel zin meer in hebben, zondag zijn we bij mijn ouders en maandag bij familie van mans kant. Druk druk druk... MOet nog twee kleine cadeautjes van vijf euro zoeken. Had een plantje gehaald voor de één, maar thuisgekomen blijkt hij net niet in de glazen vaas te passen. Baal er dus echt even van.
Waar ik ook een beetje van baal is dat ik ondanks dat ik twee dagen weg ben toch de koelkast en de vriezer weer helemaal vol heb liggen, moet toch eens kijken hoe ik dit beter kan doen.
Wellicht geen pasje meer mee naar de winkel en afgepast geld meenemen ofzo. Ik raak zo snel in de verleiding bij aanbiedingen en in januari heb je vaak ook hele goed aanbiedingen in de supermarkt.Wellicht is het goed om 50 euro in een aparte portemonnee te doen alleen voor de weekboodschappen. Ik moet daar dan alles voor doen.
Nou ja ga eens even internetbakieren en de spaarmeter bijwerken.

Update; Ondertussen ligt dochterlief weer naast me op de bank, kon de slaap kennelijk niet vatten, we hebben vanmiddag samen ook geslapen en ze is nog heel gezellig. Het is immer sook vakantie.
Heb het spaarsaldo bijgewerkt en ben geschrokken van het salaris van manlief. Geen wonder dat die moe is!!!! Morgenvroeg hem ook de opsteker maar even door de telefoon mededelen. Moet mijn ouders nog geld terugbetalen wat ze me vorige maand hebben voorgeschoten. Dit weekend dat ook maar even regelen. Ga ook nog geld naar de gewone spaarrekening boeken, als het op de lopende rekening blijst staan is alles veel sneller op bij ons dus uit voorzorg weg ermee.:-)

1 opmerking:

Lekker Leven Met Minder zei

Ik kreeg het mailtje ook, was er ook superblij mee! En dankbaar natuurlijk, dat bezoekers toch weer de moeite nemen om op zo'n advertentie te klikken. Ik wacht met bijwerken van de meter even tot het op mijn rekening staat (heb nog niet gekeken). Super dat het salaris van manlief zo meeviel, misschien houd je dan nog wel meer over voor je hypotheekplan! Ik hoop het voor je!

O, en over die tickers (ik zie dat je hier een link geplaatst hebt): je maakt in je layout een vakje van 'html/java' oid aan (kun je aanklikken). Op de tickerpagina kopieer en plak je dan de lange code waar 'html' boven staat. Dus niet alleen de link, maar een hele code. Ik klik dan zelf altijd ook even 'small' aan op die tickerpagina, dan krijg je een kleinere versie van de ticker en die past mooi in de zijbalk.