donderdag 22 december 2011

Spaarmeter vandaag al weer omhoog.

Ik heb ooit eens op fruitkingsplaza betaald meegespeeld. Doordat ik dit heb gedaan krijg ik nu elke keer een mailtje waarin ik 2,00 euro speltegoed krijg. Hier heb ik totaal al 150 euro mee verdiend. (ik heb maar tien euro ingelegd toen) Ga ook niet meer betaald spelen.Nu heb ik weer 10,50 euro verdiend, die is dus door naar de spaar, tezamen met nog een klein bedrag wat ik bijgeschreven heb gekregen.

De weegschaal was iets omhoog geschoven vanmorgen, maar ga er maar vanuit dat dit komt doordat ik gisteren tot laat op was. Vandaag weer veel water drinken.

Update:Het water drinken lukt niet vandaag, ben zelfs aan het snoepen. Krijg weer lastig iets uit mijn vingers. Ben de gehele dag al aan het opruimen en je kan nog steeds niet zien dat er iets gedaan is. Al staan de tulpenbollen nu wel eindelijk in de tuin.
Dochterlief loopt ook op haar tenen, heb haar nu naar haar kamer verwezen, omdat we allebei een erg kort lontje kregen. Ze ligt op haar bed tv te kijken, hoop eigenlijk dat ze in slaap valt. Vond het jammer dat ik zo geagiteerd raak dat ik onredelijk tegen haar word voor mijn gevoel. Even een time-out dus.

Ik wil wel heel graag morgen mijn huis aan kant hebben. Wellicht dat mijn werkspier vanavond weer gaat werken.....

Ondertussen wel mijn werktas in de wasmachine gedaan. Ik vond er bijna 10 euro aan kleingeld in, dat zit nu in de pot voor Italie, we hebben gisteren geboekt. Kosten 147,50 euro voor een week in een stacaravan. Het is een leuke camping, we zijn er al eens eerder geweest. Verder vond ik geld op de kast, twijfelde even of manlief dit er voor onze dochter had neergelegd, maar bedacht me dat we dit hadden meegenomen in het geval de school een collecte hield tijdens de kerstviering van de kinderen. Het was 7,50 euro welke ook in mijn Italiepot zit nu. Ik was er immers vanuit gegaan dat ik het al uitgegeven had.:-)
Mijn loon staat ook op de rekening, eerlijk gezegd viel me dit tegen, had een groter bedrag verwacht omdat ik meestal wel nog iets in reservering heb staan. Kennelijk dit jaar niet, want had een 50 euro meer dan anders. Normaal is dit gauw 200 euro voor mij...za
Heb veel zin in loggen nu ik een duidelijk doel voor ogen heb.En kijk ook steeds of ik reacties heb, haha. Ook het kijken bij anderen vind ik heerlijk, ideeen op doen. Heb trouwens al een groot pak tarwebloem gekocht voor de seitanburgers, maar heb helaas de vriezer nokvol met gourmetspullen dus kan niet kijken of ik het wat vindt. Moet nog wel ergens op zoek naar lekkere kruiden die ik er dan door kan doen, wellicht een geraspte ui met kaas en dan nog wat kruiden?
NouKruip even onder een dekentje om moed te verzamelen voor straks als mijn wekrpsier begint te werken.
Ben bijna nlij dat man net belde dat ie vanavond niet thuis komt. Kan ik de hele avond aan de slag....De strijk haal ik wel naar beneden en doe ik dan voor de tv.

2 opmerkingen:

Realmam zei

dat is dan een leuke manier om slapend rijk te worden :-) Nu nog de verleiding weerstaan om niet te spelen...

Lekker Leven Met Minder zei

Nou zeg, dat is mooi!! Wist je trouwens dat je die spaarmeters ook aan de zijkant van je blog kunt zetten? Ik heb er daar ook eentje lopen, voor 'dagelijks overzicht', om het maar zo te zeggen.