maandag 6 juni 2011

B.B.H.H

Oftewel bezigheden buitneshuis hebbende.
Ik vlucht momenteel elke keer uit mijn huis. Het loopt de spuigaten uit. Ik kom om in mijn rommel. Bedenk dus 's morgens een smoes om maar het huis uit te kunnen.
De afgelopen week was ik de hele week vrij, maar ben nergens toe gekomen. Dochterlief had ook vrij dus kon ik smoesjes zat verzinnen.
Gisteren manlief aangegeven dat ik het echt niet meer zag zitten. Vervolgens afgesporken dat hij het aanrecht zou doen en ik de strijk. En dat was me er één. Op het gehele logeerbed lag ongeveer een meter hoog. Uiteindelijk een luisterboek en vier uur later was de was weg, man gaf aan dat hij nu het huis wilde ontvluchten, hij had de kamer keuken en de gang gedaan de schat. Krijg nu weer lucht. Aan het einde va de dag doe ik de wc en onze slaapkamer om morgen die van mijn dochter te doen en dan zijn we weer redelijk bij.

Verder nog nieuws uit ons kippenhok, de dame die de vorige keer ook al broeds was is het nu weer, Ik heb haar daarom nu apart gezet en heb broedeieren opgehaald. Over drie weken hebben we als het goed is rode wyandotte krielen. We hebben de eieren bij dezelfde mensen gehaald als dat we ook de kippen van hebben. En we mochten zelfs even met dochter kijken naar de kuikentjes. Hebben er zelfs een aantal uit het ei zien komen, ze hebben ze ook in een broedmachine. Helemaal geweldig. Ben wellicht nog nieuwsgieriger dan dochterlief. Hoeveel zullen het er worden, er liggen twaalf eieren onder, en hoeveel hennetjes en hoeveel haantjes? De tijd zal het leren. Ik hoop ze in ieder geval via marktplaats weer kwijt te raken, want zoveel kippen is toch wat te gortig. De mensen bij wie we ze weghaalden gaven aan dat het geen probleem is om ze weer kwijt te raken als je het ras maar zuiver houdt. En dat hebben zij voor mij gedaan, haha.

Voor het komende weekend hebben we weer een wekendje weg geboekt, dit keer naar Limburg in een huisje. Hebben we nu al echt weer zin in, de tas staat nog gepakt van het vorige weekendje wat uieindelijk niet is doorgegaan. Beddengoed straks nog mee en we zijn er klaar voor.

Straks maar weer eens een gezonde maaltijd in elkaar draaien, na een aantal dagen makkelijk en snel.

3 opmerkingen:

nieuwe levensstijl zei

he geldover, kun je niet net zoals ik het nu even doe voor een paar keer een schoonmaakster regelen die het een en ander in huis gaat doen, zodat het sneller opgeruimd is en jij en jouw man weer rust in jullie huis en hoofd hebben?
Ben benieuwd naar die kippen, hou ons op de hoogte! Leuk!
Liefs, nls
(bedankt voor jouw lieve reactie, erg gewaardeerd)

casadimama zei

Je hebt dus de goede strijd gestreden tegen het altijd weer terugkomende huishoud monster.
HOuden zo!

Trudy zei

Goed dat je het ff aangaf aan je man. Die van mij wil op zo'n moment gráág helpen, hij heeft alleen vaak geen idee wat ie doen moet.....