zaterdag 11 december 2010

Kramp

heb momenteel vreselijke kramp, kan slecht rechtop lopen. Heb dit wel eens vaker gehad, maar dan telde ik tot tien, viel bijna flauw en dan was ik er weer. Nu houdt het langer aan, afwachten dus en maar wat paracetamol erin. Manlief is de boodschappen nu aan het doen, hoop vanmiddag nog even samen weg te kunnen. We hebben de kerstboom naar beneden gehaald, we moeten nog even nieuwe lampjes kopen en dan kunnen we hem morgen opzetten, heb ook nog meer kerstversieringen, maar door de vakantie betijfel ik of ik dit jaar alles ga opzetten. Het is ook maar voor zo even.
Heb de eerste twee wassen schoon, straks ook nog even lekker ons dekbed erin, had ik voor de vakantie net geen tijd meer voor, dus dan nu maar.
Ik ben vanmorgen op de weegschaal gaan staan en ben toch weer drie kilo aangekomen in de vakantie, dit terwijl ik erg heb opgelet met het drinken van alcohol. Ben bang dat het van die lopende buffetten is gekomen, morgen toch maar een extra grote ronde gaan lopen, want ik kom maar aan en aan en er gaat niets af. Heb manlief ook al gevraagd met het winkelen op te letten wat ie in huis haalt.
Ik wil nog even reageren op de plastic zakjes van het ondergoed, het is idd hetzelfde als bij de winkel van de bijenkorf, maar als je erover nadenkt dan hebben ze er zoveel zakjes in Turkije dat je daar bijna een gehele bijenkorf mee kunt volhangen. Ik moet zeggen dat het me eigenlijk niet interresseerd if het echt is of nep, want wat is echt? Het blijft een stukje stof met een bepaalde print en naam erop en daar ga ik echt niet veel euro's voor betalen. Vindt merkkleding veel te duur. Een neef van mijn man heeft ooit eens in de winkel een echte merktrui gekocht, na één keer wassen was er niets meer van over. Ging van maat xxl naar xs of zo, zijn kleine slanke zusje kon hem aan terwijl hij echt een beer van een kerel is. Ik vind de kwaliteit dan ook echt niet onderdoen van het spul dat in de winkel ligt. Bij een familielid van mijn oom vernietigen ze dure Gstar broeken, om de prijzen kunstmatig hoog te kunnen houden, ze mogen niet teveel worden afgeprijsd, want dan kunnen ze ze beter vernietigen.
bluch.
Bij sommmige shirtjes op de markt kun je direct zien dat de kwaliteit niet echt je van het is, deze laat ik dan ook vaak liggen. Als je hetzelfde tshirt ziet onder meerdere merknamen kun je ook op je vingers natellen dat het nep is. Als de kwaliteit van de stof dan wel goed is dan koop ik het gewoon. OP markten blijf ik denken wat mag zo'n stukje stof kosten?
Heb het idee dat de kramp wat wegtrekt, ga nu nog een beker warme anijs maken.

1 opmerking:

'Natuurlijk Zuinig' zei

Ik hoop dat je gauw beter wordt!
Misschien kan een kruik helpen?

Dat met merkkleding ken ik ook. Vooral met kinderkleding vind ik dat M.exx of E.sprit van slechtere kwaliteit is dan bijvoorbeeld H.&M...
Gr,