vrijdag 10 december 2010

We zijn weer thuis.

We hebben een heerlijke week in Turkije gehad. Mooi weer, lekker kunnen luieren en lekker geshopt, al was het laatste vnl voor cadeautjes voor een ander en voor ondergoed voor mijn man.
Manlief gaf me vlak voor de vakantie aan dat hij wel erg krap in het ondergoed kwam te zitten, heb hem gevraagd vol te houden tot de vakantie en nu hebben we Bjorn Borg onderbroeken voor gemiddeld 3 euro per stuk, we begonnen met drie voor een tientje en eindigden met 5 voor een tientje een dag later. Manlief heeft er nu denk ik wel weer een stuk of 15. Hihi. De broekjes zaten in plastic verpakking van de bijenkorf, twee voor veertig euro, in geen veertig jaar zou ik zeggen.
Ik was helaas de helft van mijn medicatie vergeten, heb nu net alles weer ingenomen en me ingesmeerd, dus dat zal morgen ook een stuk beter gaan.
En de auto? starten lopen vanmiddag. T gekke ding, manlief is nog even naar de garage gereden vanmiddag voor de rekening van de andere auto en ze waren daar ook wel nieuwsgierig hoe het was gegaan. Wellicht dat het toch met de kou te maken heeft gehad, of dat mijn man een lampje heeft aangelaten ofzo. Heeft ie ook al wel eens eerder gedaan, wellicht de kou, we wachten af.

2 opmerkingen:

nieuwe levensstijl zei

Welkom terug!
Bedoel je nou echt dat je in turkije in de winkel daar de ondergoed van BB in zakjes van de Bijenkorf zag liggen? Hoe komt dat daar? Ik dacht dat turkije voornamelijk replica had, maar plastic verpakkingen van de bijenkorf doet toch anders denken.
Hopelijk slaat jouw medicatie weer gelijk goed aan.
Groetjes, nieuwelevensstijl

Anoniem zei

Fijn dat je het naar je zin hebt gehad en gezellig dat je weer terug bent. Gr. LZV