woensdag 29 december 2010

De hand weer op de knip

Vanaf nu gaat de hand weer op de knip.
Ik ben tweede kerstdag naar het casino geweest, had mezelf een 100 euro toegewezen om te vergokken, schade bleef uiteindelijk voor de gehele avond 32 euro, en dat is dan inclusief twee keer drinken. Vond het zelf niet slecht voor een hele leuke avond uit, gisteren heb ik drie halve staatsloten verkocht voor oudejaarsavond. We vinden dit allebei leuk, vuurwerk kopen we verder niet, we hebben wat sterretjes voor onze dochter, maar steken deze voor haar aan t begin van de avond af. Het ziet er naar uit dat we dit jaar voor het eerst alleen thuis zijn 's avonds.Als ik eerlijk ben vind ik dat ook wel een keertje lekker, normaal hebben we altijd de kamer vol vrienden.
Gisteren bij kruidvat de zaken van Gilette opgehaaald die je daar gratis kan ophalen. Ik vind het waardeloos dit keer, ze hadden heel erg weinig produkten met label en alles staat door elkaar met en zonder label. Toen ik thuis kwam kwam ik hierachter en moest ik dus weer terug om een aantal zaken om te ruilen, bleek dat er 1 ding al uitverkocht was. 's Morgens om tien uur, dan kun je je dus afvragen hoeveel ze ervan gehad hebben, de deo bleek hadden ze helemaal niet binnen gekregen. De verkoopsters waren ook niet goed op de hoogte van de aktie. Slecht geregeld allemaal. Als het goed gaat krijg ik bijna 24 euro terug op mijn rekening.
Van Buzzer kreeg ik eergister een mail dat ik gister mijn bus jonh frieda foam, haarkleuring thuis zou krijgen, maar de post heeft hier niets bezorgd en er lag ook nog geen briefje. Wacht vanavond weer af en dan mail ik wel weer naar ze als ik het nog niet heb. Kan echt niet wachten om weer blond te worden. Ik moet vandaag om 9.00 uur beginnen met werken en dat drie dagen, dat valt me zo tegen dat ik dan pas om 18.00 uur thuis ben als ik geluk heb. Heb helaas ook nog geen eten voor vanavond klaar. Ben bang dat het snel iets makkelijks halen wordt. Manlief heeft aangegeven te verwachten dat hij vanavond niet thuis komt en dochter is bij opa en oma tot vrijdagavond. Ik merk dat ik er steeds meer moeite mee heb om haar zo lang te moeten missen.Toch volgend jaar iets om over na te denken en te kijken of het niet anders ingeregeld moet worden.
De kerstdagen waren erg gezellig, we hebben bij mijn ouders heerlijk gegeten en tweede kerstdag zijn we bij mijn schoonfamilie geweest en hebben we van allerlei lekkers op de tafel gezet en hebben we cadeautjes aan elkaar gegeven. Vond het allemaal erg leuk.
Nou ga jullie dan nu echt een fijn, gezond gelukkig nieuwjaar toewensen,of zoals mijn geschiedenisleraar vroeger zei, ik wens jullie het honderdvoudige van wat jullie mij toewensen, haha. De man is overleden maar moet met oud- en nieuw altijd nog aan hem denken.
Groet Geldover

Geen opmerkingen: