maandag 3 januari 2011

een nieuw jaar

Als eerste wil ik al mijn lezers een heel goed en voorspoedig nieuwjaar toewensen.Dat al jullie dromen maar uit mogen komen in 2011.

Dan even een update, zit behoorlijk in de piepzak, bijna letterlijk.
Oudjaarsdag sneed ik me aan een blikje met als resultaat hechtingen in de muis van mijn hand. Nieuwjaarsdag zijn we op visite geweest en ben ik benauwd geworden, net nog geprobeerd om aan het werk te gaan, maar moeite met elke teug adem die ik nodig ben. Heb overal spierpijn en ben dan weer ijskoud dan weer gloeiend warm.(update net naar de huisarts geweest en een zzware griep in combi met een astma aanval)
GA zo lekker mijn bed opzoeken en hoop dat ik we dan weer een stuk beter uitkom.
Het ziet ernaar uit dat het komende jaar financieel ook leuk voor ons gaat uitpakken, we hebben een financiele gift ontvangen om af te lossen op ons huis en ik heb zelf ook al een leuk bedrag opzij gezet. Naast de polis de in februari vrij komt wordt het dus een behoorlijk bedrag en heb ik nu alweer zin in maart waarbij we zullen bijstorten in onze spaarpolis.
De enige wens die we nog hebben is momenteel een overkapping en ook daar is geld voor gereserveerd.
Qua aandelen zal ik het het komende jaar waarschijnlijk wat rustiger aan gaan doen, maar heb nu de financien uitstekend onder controle.
Dit geeft echt een heerlijk gevoel. Het si het resultaat van niet meer uitgeven dan nodig en goed opletten wat je voor je geld terug krijgt en of het niet elders goedkoper kan. De rest stort ik op mijn Hs rekening.

2 opmerkingen:

Vlijtig Liesje zei

Klinkt goed zeg. Heerlijk om de zaken zo onder controle te hebben!

nieuwelevensstijl zei

Heerlijk zeg jullie financiele situatie.
Lekker van genieten.
Groetjes,
nieuwelevensstijl