vrijdag 29 oktober 2010

De week vol

Na vier lange dagen dan eindelijk de week vol. Vanavond om 21.00 uur om precies te zijn. Ik ben nu echt helemaal kaduk. Kan even moeilijk denken, zo moe.
Ik heb volgende week de gehele week lekker vrij. Kan dan lekker mijn huis gaan schoonmaken en alles weer op de rit krijgen.
Ik heb vandaag ook eindelijk het antwoord op mijn vraag of ik beter kan bijstorten op mijn spaarpolis danwel inlossen op mijn hypotheek. Bijstorten op de spaarpolis is het antwoord. Als ik 2500 euro extra stort dan levert dat 16 euro op, los ik af op de hypotheek dan scheelt dat zo'n 5 euro per maand. Bijstorten is beter en per 2500 euro gaan mijn maandlasten dan weer met 16 euro naar beneden. dat wordt dus bijstorten op de polis per mogelijkheid van 2500 euro.
Morgen komt de eerste 10 euro weer op mijn hsrekening Het begin is er dan weer zullen we maar zeggen.
Husbies loon is ook binnen en dat was een megabedrag. Volgende maand even de vaste lasten afwachten en dan gaan we afromen naar de spaarrekening. Ga denk ik ook weer geld uit mijn aandelenpot trekken. Want een verlies van 30 euro vergoed ik ook weer naar mezelf als het twee maanden in de polis zit. (begrijp je t nog?) Grote verliezen laat ik dan nog wel even staan.
Zit nog te twijfelen of ik zondag weer naar een rommelmarkt ga, denk t haast niet daar ik mijn man anders haast weer niet zie. Als het nu heel erg slecht weer is kan t zijn dat we wellicht samen gaan.
Wil volgende week ook even kijken of het wellicht zoden aan de dijk zet om een andere polis af te kopen en dat geld dan op de spaarpolis bij te storten.Mag per jaar aardig wat bijstorten. Wanneer we uitsluitsel hebben van de bealstingdienst en onze opgave over 2009 is goedgekeurd dan gaat er nog meer geld naar de spaarpolis. Wat zal ik blij zijn als de premie lekker daalt. Wanneer bijstorten fiscaal niet meer mag ga ik dus over naar de aflosvrije gedeelten.Hoe eerder hoe beter. Haha.
Ik wil volgende week mijn huis opruimen en ontdoen van onnodige ballast, zodat ik snel kan schoonmaken en meer tijd heb om tot rust te komen.
Verder zie ik even geen mogelijkheden om geld naar binnen te sluizen.
Als ik weer een ingeving krijg dan horen jullie het.
Fijn weekend allemaal.
Geldover

1 opmerking:

nieuwelevensstijl zei

he, had een berichtje geplaatst vanmiddag, maar misschien niet goed gedaan. Wij gaan ook op de spaarpolis geld storten, dat gaan wij maandelijks sneller voelen qua vermindering maandlasten dan als wij op de hypotheek gaan aflossen.
groetjes, nieuwelevensstijl