Zoek je leuke sieraden!

StudieboekenStudieboeken

vrijdag 10 juli 2020

Mondkapjes

Met een aantal uitstapjes voor de boeg besloot ik nog eens te kijken naar mondkapjes op Bol.com. Dit mede dankzij de blog van huisvlijt waarin ze verwees dat ze daar nog goedkoper dan bij de action te verkrijgen waren. Ik zie dat nu de grootste hype voorbij is en we minder schaarste is dat de prijzen ook aan t zakken zijn. Daardoor twijfel ik nu of ik naast de wasbare die ik al gekocht heb ook nog een pakketje wegwerp zal aanschaffen. Op zich eet t geen brood en mocht het virus wel weer in zich heen gaan slaan dat is t wellicht fijn dat je er al wat thuis hebt. Zodra iedereen ze weer nodig heeft zal de prijs ook wel weer gaan stijgen. En ik heb dan wel vier wasbare maar als je weggaat heb je er meerdere nodig. Ik denk er nog even over na of ik er wasbare of herbruikbare bij koop. De keuze is in ieder geval ondertussen reuze Mondkapje

3 opmerkingen:

 1. Ik heb er meerdere...en kan met een boerenzakdoek en elastiekjes ook nog een goed mondmasker vouwen. In elke jas en tas zit wel een boerenzakdoek met elastiekjes(in plastic zakje,dus het blijft schoon als ik het niet gbruik). Wegwerp is voor mij daarom niet nodig.Scheelt weer afval, iets waar ik erg op et.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die goedkope mondkapjes van B o l blijken niet zo goedkoop te zijn als je de reviews leest. Alle waar naar zijn geld?
  Overigens nog bedankt voor je luiertip :-)
  Merel

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zorg dat ik altijd een doosje in huis heb, just in case. Goed opgemerkt dat de prijzen weer wat dalen, dit is het moment om even een extra doosje aan te schaffen.

  BeantwoordenVerwijderen

Hallo ik vind het leuk wanneer je een reactie achter laat. Bedenk wel dat je een klein gedeelte van mijn leven ziet en dat dit blog bedoeld is om mijn inspanningen om geld over te houden laat zien. Je ziet dus maar een klein gedeelte van mijn leven.