vrijdag 29 november 2019

Freubelen met Geldover

Ik maakte deze week een mooie krans met mijn dochter en was voor 1,50 euro klaar, doordat ik bijna alles in huis had. Ik kocht twee zakken mos bij de action maar had net iets meer dan 1 zak nodig. De ‘dennenappels’ kwamen bij mijn schoonouders uit de tuin. Valt bij hen over de schutting vanaf de tuin van de achterbuurten. De krans had ik nog. Het enige dat nog ontbrak waren krammen waarmee ik t mis vast kon zetten. Dit loste ik op door een blik spijkers te gebruiken wat nog op de werkbank stond.

3 opmerkingen:

 1. Action blijft zeker handig voor besparen op aankopen. Kan geen winkel tegenop! Zelf net weer voordelige treinkaartjes gekocht voor de feestdagen. Ga met kerst naar familie met de trein. Nu al zin in!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh fijn. Hier de familie allemaal op loopafstand maar als ze een stuk verder zouden wonen lijkt mij relaxed treinen ook heerlijk. De bus hier krijgen ze mij niet in. Ik noem dat veetransport. Tijdens mij studententijd teveel moeten staan en dan zo ongeveer in t okselhaar van degene naast je gehangen...brrr

   Verwijderen
 2. Huh, treinkaartjes bij de action?

  Groet an

  BeantwoordenVerwijderen

Hallo ik vind het leuk wanneer je een reactie achter laat. Bedenk wel dat je een klein gedeelte van mijn leven ziet en dat dit blog bedoeld is om mijn inspanningen om geld over te houden laat zien. Je ziet dus maar een klein gedeelte van mijn leven.