Sale Solden 2023Sale Solden 2023

donderdag 26 september 2024

Doelen voor de komende maand

Na een aantal weken minder in mijn vel te hebben gezeten wil ik weer vooruit. Daarom ga ik weer doelen opstellen. 1 Een beter georganiseerd huis 2 Beter op t geld letten dat eruit gaat. 3 Bezig met mijn gezondheid Het mooie is dat al deze doelen wat met elkaar te maken hebben. Een van de dingen die ik echt wil aanpakken is voorraad opmaken, want momenteel zitten alle aanrechtkastjes en andere kasten vol met voorraad. Alsnog heb ik de neiging om in de supermarkt mijn avondeten te halen. Echter meer uit de kasten eten zal me ook meteen geld besparen. Daarnaast is t tijd om de kasten uit te mesten. Zomerkleding kan eruit en winterkleding er weer in. Ook wil ik kritisch kijken naar wat er uit kan en naar wat weg mag. Ik ga zo vast t avondeten voorbereiden. Kan ik t snel afmaken als ik vanaaf moe thuis kom. Heb echt t idee dat er een omslag plaats gaat vinden nu. Zou t ook met de verandering van weer te maken hebben?

2 opmerkingen:

Lot zei

Ik merk zelf weinig seizoen of weersveranderingen, ook qua stemmingen.
Als ik voorraad wil gaan opmaken pak ik een ding uit de kast of vriezer en maak daaromheen de maaltijd. Meestal schil ik aardappelen of snij/marineer vlees al ergens in de loop v dag, als ik sta te wachten tot water kookt of zo.

Petra zei

Ik herken het wel, hoor! Als het warm is in de zomer, dan heb ik geen puf om eten te koken of om dingen op te ruimen. In de herfst heb ik wat meer energie én ben ik wat meer binnen, een mooie gelegenheid om het huis op te ruimen. Veel succes gewenst!