Sale Solden 2023Sale Solden 2023

zaterdag 20 januari 2024

Zwaar de griep

Lamg geleden dat ik me zo beroerd heb gevoeld. Heb de hele dag bijna plat gelegen, kou rillerig en hoesten als een malle. Denk dat schoonmoeder me aan heeft gestoken want die was afgelopen week aan de beurt. Ik moet of hoesten of niezen. Snotter heel wat af. Als ik helemaal moeilijk kan ademen gebruik ik een pompje. Mijn ogen branden in mijn hoofd. Leg elke keer eem warme kruik achter mijn schouderbladen om de boel daar goed watm te houden en te voorkomen dat t er bast slaat. Vond het vooral sneu voor mijn man want die heeft t weekend weinig aan me gehad. Ik sliep vooral. Morgen start voor hem de week alweer. Gooi er zo nog maar een paracetamol bij in en dan de luikjes weer toe

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Wij hebben het de afgelopen weken ook allemaal flink te pakken gehad. Het is een naar griepje.
Ik wens je beterschap.
Merel

Mevrouw Niekje zei

Beterschap! Ik had het twee weken voor kerst, begon op dinsdag met een beetje keelpijn, woensdag bij het opstaan voelde ik me een vaatdoek, slappe benen en ja hoor...koorts! Het ging rond, veel collega's kregen hetzelfde of hadden het al gehad.

Nicole Orriëns zei

Dat klinkt heel akelig zeg. Ik heb net mijn middelste zoon bij ons thuis gehad met zware griep, hij is nu weer naar zijn appartement. Ik hoop dat hij me niet heeft aangestoken als ik dit zo hoor.