Sale Solden 2023Sale Solden 2023

zondag 4 juni 2023

Een kar vol boodschappen voor 120 euro

Gisteren deed ik weer boodschappen in Duitsland en had ik weer een kar vol voor 120 euro. Bij dat geld in zaten ook nog 6 flessen sterke drank van 6 euro. Ze hebben daar tassen met spullen die op moeten qua groente en fruit voor drie euro p.st. Dit keer zaten er veel paprika's in en dat alleen al maakte dat ik er drie kocht onze jongste eet nl heel graag rauwe paprika als snack. Verder had ik een rijpe ananas twee kilo tomaten een aubergine, een kilo perziken drie mango's 9 sinaasappels 2 kilo aardappels en dan ben ik vast nog wel wat vergeten te benoemen. Kortom lekker veel votamines voor weinig. Ik had 750 gram kip cordon blue en een groot pak kalkoenburgers (die zijn me toch lekker) Ach bij deze ook de hele kassabon. De kleine kortingen bij elk produkt komt omdat ik totaal voor 400 euro aan boodschappen heb gedaan vorige maand. Ik neem ook voor anderen mee en ook schoonzus en mijn moeder heeft mijn lidlkaart laten scannen dus dan tikt t lekker aan. Kreeg nu 4 euro korting. Dat verrekenen ze op elk product blijkbaar. We zitten nu thuis klaar om Max te zien winnen. Lekker stokbroodje zalm en een zalmquiche erbij...

1 opmerking:

Lot zei

Een kar vol vind ik altijd zo'n vaag begrip, je geeft dan gelukkig wel de kassabon. Ik zit op een FB groep over boodschappen in Duitsland en daar wordt die term ook zo vaak gebruikt in vergelijking met Nederland, daar kan je weinig mee. Een dure onderste laag en je zit al aan de 100 euro.
We zijn in Groningen op korte vakantie en gaan Dinsdag naar Duitsland maar omdat we hier een hele kleine koelkast heb kan ik nauwelijks iets vers meenemen.