zondag 29 januari 2017

Wat die caravan met me doet....


Sinds we twee weken geleden een caravan kochten zit hij in mijn hoofd. Ik ben steeds op zoek naar ideeen om hem te pimpen en nog meer naar onze smaak in te richten. En dat t liefst zonder al teveel extra kosten. De ene keer denk ik ik moet met een thema gaan werken bv Beach en de andere keer denk ik oh bloemetjes en roze erbij maakt t ook wel erg leuk en schattig. Kijk momenteel veel op de site caravanity en Google op caravan pimpen en caravan hack om te kijken waar ik mijn spullen toch allemaal moet laten en welke tips er allemaal voor te vinden zijn.
Hoop dat t weer snel wat opknapt want het is nu zo koud in de caravan dat ik er snel weer uit wil als ik iets aan t bekijken ben.

3 opmerkingen:

huis tjokvol zei

Zo leuk om een caravan op te pimpen, en dat onderste plaatjes is helemaal mij smaak, zoo mooi, succes

Lot zei

Leuk om ideeen te verzamelen. Maar denk er ook aan dat je kinderen er met vieze handen en voeten binnenkomen. Kan best modderig zijn op campings. Dus ook praktisch denken is ook belangrijk.

Vlijtig Liesje zei

Oh, ik denk dat je echt iets heel leuks kunt maken van een caravan zeg. Zelf ben ik niet zo handig, maar als ik soms zie wat anderen er van maken... Echt superleuk.