maandag 14 november 2016

Dagje werken in de grote stad.

RBen een echt provinciaaltje, moet vandaag naar de grote stad Amsterdam voor mijn werk en ben al een week onrustig geweest. Sterker nog als ik eraan denk gieren de zenuwen door mijn keel. Paar weken geleden mocht ik ook al toen ook al dagen buikpijn. Terwijl ik nu weet hoe ik er moet komen met t ov. Want als ik met de auto zou gaan geen enkel probleem maar dat ov dat doet t em. Heb er echt een gruwelijke hekel aan ondanks dat ik de vorige keer heb ervaren hoe gemakkelijk het is om zonder oponthoud op de plek van bestemming te komen. Toch blijf ik t een vorm van veetransport vinden met zijn allen hutjemutje op elkaar. Al was t in mijn studententijd nog veel erger met regelmaltig net zoveel scholieren in een bus als dat er letterlijk inpassen. Nu stap ik in aan t begin van t traject dus verwacht wel een mooi zitplaatsje te kunnen bemachtigen. Hebben jullie ook zo'n hekel in met het ov te reizen? En ja hoor tref t weer overvolle trein omdat er elders een aanrijding met een persoon os geweest.

5 opmerkingen:

Geldnerd zei

Bij mij is het juist precies andersom... Laat mij maar lekker in de trein zitten, ik moet er niet aan denken om met de auto naar willekeurig welke grote stad te reizen...

Janne zei

Ik houd van het openbaar vervoer! Lekker mensen kijken, naar buiten kijken, lezen of dutten en toch kom je waar je wilt zijn! Heerlijk!

Project Lonica zei

Als je een paar dagen buikpijn hebt voor een ritje met de trein, zou ik het toch eens wat vaker doen hoor!

Vlijtig Liesje zei

Ik heb er gemengde gevoelens over. Als het goed gaat is het wel makkelijk, en heb je geen gedoe met zoeken of je auto parkeren. Maar ik heb altijd stress of ik de trein niet mis, en vaak zijn er vertragingen.

Rob Alberts zei

60jaar zonder rijbewijs en/of auto.
Ik loop, fiets of reis met het ov.
Aan het begin van de straat kan ik verschillende keren per uur opstappen naar alle richtingen.
De terugreis is vaak wat moeilijker.

Nooit problemen met parkeren of filerijden.

Ik wil niet anders.

Vriendelijke groet,