dinsdag 14 april 2015

Laatste kans belastingaangifte voor teruggave voor 1 juli!

Helaas kom ik er vandaag achter dat vandaag de laatste dag is dat we de aangifte kunnen invullen om het geld voor 1 juli op de rekening te zien verschijnen. Ik heb nog een ultieme poging gedaan met mijn warrige hoofd maar helaas. Kom niet in mijn gegevens al is het nog zo. Na ontelbare pogingen met telkens tussendoor wachten lukte het me wel om iets in te vullen op die van mijn man. Heb dus enigszins geoefend en als alles niet heel erg veranderd door mijn gegevens erbij krijgen we straks een bedrag van rond de 5000 euro terug, Lekkah. Ik moet nog achter een of andere polis aan die tot uitkering kwam en die ik goed heb opgeborgen voor de aangifte. (Zo goed dat ik hem weer niet kan vinden.)

Heb net even gekeken vorig jaar was dit nog 5300 euro op naam van mijn man en 1724 op mijn naam, aangezien ik niet in mijn gegevens kom denk ik dat het nog ongeveer hetzelfde zal wezen.
Vraag me werkelijk af welke polis er een bedrag heeft uitgekeerd nu en wat dan de ingehouden belasting hierover is geweest. Bluch kan ik daar weer achteraan.

3 opmerkingen:

Gewoon Vlijtig zei

Oei, als je zoveel geld terug krijgt, had ik dit toch al in maart ingevuld. Des te eerder heb je kans op tijdig het geld terug. Wel een heel erg mooi bedrag.

geldover zei

Aangezien ik toen helemaal hotel de botel was en moeite had om op de been te blijven besloot ik om het op de lange baan te schuiven en eerst aan de studie te gaan

Lekker Leven Met Minder zei

Mooi bedrag! Dat is toch weer fijn, als je zoiets terug krijgt!