donderdag 18 december 2014

Rennen,vliegen o ja en ook nog kerstdagen

Het is hier weer gekkenwerk.  Op t werk eindejaarsprocedures die ingewikkeld zijn en elk half uur veranderen. Thuis druk druk druk Sinterklaas en verjaardag van dochterlief net achter de rug en nog een stevig examen te leren voor de derde week van januari. Schoonfamilie had al bedacht fat ze de voeten bij ons onder de tafel zou steken met de feestdagen maar die heb ik afgewimpeld. Vorig jaar zijn ze ook hier geweest dus nu maar eens een keer een ander, de jaren ervoor ook bij ons. Ook het cadeautjesfestijn waarbij we elk jaar troep kregen hebben we dit jaar eruit gekregen. Het worden nu spelletjes en gezellig bij elkaar zijn en dat is prima het liefst zonder allerlei extra liflafjes wat mij betreft.
Na de kerst mag ik gewoon drie dagen werken zelfs oudejaarsdag dus s avonds gaan we lekker met eigen gezin lui op de bank of een spel doen al twijfel ik nog over het uitnodigen van een vriend die net gescheiden is. Maar dat kan altijd nog op t laatste moment als iT dan goed voelt en hij nog steeds niets anders heeft.
Ga me op t huishouden storten en daarna aan de studie. Benieuwd hoe de kleine meid vandaag uit bed komt, gisteren had ze duidelijk een heel zeer keeltje. 

2 opmerkingen:

Vlijtig Liesje zei

Dat klinkt erg hectisch! Sterkte met alles.

huis tjokvol zei

succes met werken en hopen dat je dochter niet ziek is geworden