vrijdag 10 oktober 2014

Het gaat goehoed !

Ik zit nog steeds super in mijn vel loop minimaal vier keer per week nu vijf kilometer en de Weegschaal geeft ook bijna tien kilo minder aan dan tot een maand geleden.
Nog steeds ben ik op zoek naar een reden van het me zo goed voelen maar kan niets bedenken. Het gekke is dat alles ineens zoveel leuker is, op mijn werk maakt iedereen leuke en gezellige opmerkingen. Tijdens het lopen wordt ik echt steeds vaker begroet door mensen die ik helemaal niet ken. En ik begroet lekker terug. Aankomende week gaan we lekker een weekje weg, nog meer on te genieten dus.

8 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat ontzettend fijn voor je. Dat scheelt altijd wat kilo's eraf, geeft toch een fijner gevoel. Dat geldt voor mij ook maar ik zit nog even in een negatieve spiraal en ik hoop dat die snel voor bij is.
Geniet ervan en ook zo fijn wandelen. Heerlijk

groetjes
Janneke

Opnieuw Beginnen zei

Leuk voor je, als je je goed voelt zie je de wereld anders en je hebt vast een andere invloed op je omgeving.

Tien kilo is veel, ik orobeer dat te vertaken naar mijn kijf, maar lukt niet. Geniet er van.

Vlijtig Liesje zei

Geweldig! Misschien heb je wel gewoon die beroemde Runner's High! Het is moeilijk om somber te zijn als je net een stuk hebt hardgelopen vind ik altijd.

Ri zei

Goed bezig!

huis tjokvol zei

wat een heerlijk gevoel he,ga zo door.

zeg even een reactie op jou reactie op mijn blog,is jou man niet elke dag s,avonds thuis dan??mijn man is echt veel te laat thuis en dat vind hij echt verschrikkelijk en ik ook,jij zegt dat hij doodongelukkig word van elke avond zo vroeg thuis nou mijn man is doodongelukkig dat hij zo laat thuis is.

gr yvonne

Dertiger zei

fijn dat je tijd kan vinden om hard te lopen! ik zou pas savonds rond 20u kunnen.. is me veel te laat. wanneer loop jij hard? gewoon nieuwsgierig.. :)

valhalla zei

Wat een fijne vicieuze cirkel is dat dan!!

Anoniem zei

Gaat het wel echt zo goed?? Ik begin me wat zorgen te maken... Waar ben je? miek