vrijdag 17 oktober 2014

Terug van vakantie

Ja daar zijn we weer! Las in de reacties dat iemand zich al zorgen begon te maken, heel lief maar nergens voor nodig. Heb een weekje vakantie gehad en heb t nog steeds goed. Wel zijn we een dag eerder thuis gekomen dan besproken, maar dat is normaal bij ons. šŸ˜œ Ik heb nl altijd heimwee naar huis en we hadden gisteren aangegeven dat we eind van de middag naar huis zouden gaan maar als t huisje dan eenmaal netjes is omdat je toch al aan t opruimen bent dan wil ik ook gewoon weg. Lekker de was wegwerken voordat t weekend ingaat. Hebben we ook nog een lekker opgeruimd huis dit weekend.
Mijn humeur is nog steeds megagoed. Ik heb ook tijdens de vakantie twee van de vijf dagen gelopen heb eerst een iPod gekocht nou ja geen echte maar wel zo'n ding waar ik muziek vanaf de laptop op kan downloaden of waar ik radio op kan luisteren kwam opeens een berichtje van de provider tegen dat ik over mijn regie heenzat. Balen want meteen 55 euro. Zonde geld. Nu zo'n ding gekocht zodat ik in ieder geval altijd lekker muziek in mijn oren heb als ik loop. Vind ik echt heerlijk. Wens jullie allemaal een fijn weekend toe.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Het is fijn om met muziek te lopen maar dat doe ik met mijn smartphone ik heb een afspeellijst staan (spotify offline) oortjes in en luisteren. Kost me verder niets alleen de batterij regelmatig opladen. Af en toe wissel ik met de radio.
Ilse

Anoniem zei

Goed te horen!! Geniet ervan!! Xx Marieke

Vlijtig Liesje zei

Ze zeggen toch ook dat als een paard eenmaal de stal ruikt hij steeds harder gaat lopen. Dat heb ik ook op vakantie.