vrijdag 12 september 2014

Van alles een beetje...

Het gaat weer zo'n dag worden waarbij ik aan veel dingen werk, maar niet rondkom ben ik bang. Jongste dochter heeft last van doorkomende kiezen en een megafoon humeur ahum. Met andere woorden ze wil niks. Heb haar nu in een badje gezet in het grote bad kan ze even lekker spetteren. Ik zit ernaast een berichtje op de foon te tikken. Behalve af en toe iets oppakken in de douche kan ik dus even niets. Had de was mee moeten nemen had ik die met uitzicht op dochter kunnen vouwen wellicht. Maar eens even kijken wat ik de volgende keer in deze 'verloren' tijd kan doen.  Niet te inspannend en moeilijk want dochteief blijft prio 1 natuurlijk en als zij in bad zit blijf ik in de douche. (Voordat mensen gaan reageren met pas toch op voor verdrinking etc)
(ondertussen heb ik de kastjes allemaal ontrommeld. Enig idee hoeveel elastiekjes voor het haar een meisje van 7 kan hebben)

Wil eigenlijk de kamervloer vandaag eens even lekker flink boenen. Aan de knieën in dochters legging te zien is dit echt nodig ;-)

Vanmiddag naar de angsttandarts met oudste dochter dus dan die je ook al niet veel meer. Hoop toch enigszins opgeruimd aan het weekend te kunnen starten.

3 opmerkingen:

Vlijtig Liesje zei

Hoe kom je aan zo'n angsttandarts? Staan die gewoon in de gouden gids? En wat doet zo iemand?

geldover zei

Onze tandarts heeft er één in de praktijk. Plannen ze meer tijd vrij voor de behandeling en ik heb begrepen dat ze ook speciale middelen hebben.

Moneypenny zei

Ik zet tegenwoordig de kinderen samen in bad. De jongste van 1 gaat dan in een badstoeltje zodat ze niet in bad kan glijden. De oudste weet dat ze me moet waarschuwen als er iets is. Met de deur op een kier en oren gespitst kan ik dan boven een beetje opruimen ofzo. In de badkamer wordt ik toch alleen maar nat gespet ;-).
Als de jongste alleen in bad gaat, ga ik er wel naast zitten. Dan doe ik soms een naaiklusje of we gaan zingen etc.