donderdag 5 juni 2014

Behaalde resultaten....

Ging het de laatste tijd zo lekker met de aandelen, helaas heb ik momenteel ook imtech in de portefeuille en de waarde daarvan is met de helft gedaald. Vandaag pak ik dus duizend euro verlies. Dit omdat ik bang ben dat het hele bedrijf op de fles gaat.;-) Aandelen blijven maar dalen en heb nu besloten dat ik uitstap, met wellicht straks een aankoop als er weer licht aan het einde van de tunnel is. HEt wordt me nu te heet onder de voeten. Vandaag ben ik vrij dus kan ik weer actief tussen mijn opruimrondes door kijken. Voor vandaag het systeem 15 minuten schoonmaken en opruimen per afgebakend stuk en dan even beurs kijken. Aanrecht is glad nu en de vaatwasser uitgepakt. Wil vandaag mijn kledingkast uitmesten en weer netjes inpakken en onze slaapkamer opruimen. Momenteel is het al weer dusdanig een rommeltje dat het me veel energie kost in mijn kop. Tijd voor spijkers met koppen dus. Container is nog halfvol dus dat gaat me zeker helpen.:-) Met de komende hittegolf op komst lijkt me niets lekkerder dan de boel aan kant en vervolgens lekker met de kids en manlief genieten van het mooie weer en van het strand.... Wat ga jij vandaag doen?

5 opmerkingen:

Mevrouw W. zei

Ik ken iemand die al jarenlang aandelen heeft, maar een paar weken geleden heeft hij toch ook alles verkocht omdat hij bang is teveel geld te verliezen. Ook hij wacht even af wat de beurs verder gaat doen.

Vandaag ga ik een paar boodschapjes halen, de bovenboel stofzuigen en schoonmaken, beneden stofzuigen en voor de rest zie ik het wel.

Anoniem zei

denk dat ik de keuken aanpak en de kamer stofzuig
groet tineke

Opnieuw Beginnen zei

Eind dit jaar ga ik calls AEX kopen om long te genieten van een sprint.
Echter gisteren heb ik info gevraagd van degiro en Binck active.
Als ik de rekening heb en de berus is weer wat terug gezakt wil ik de call AEX juli 2015 450 kopen.

Speel money, minder dan 1000 euro. Misschien levert het wat op. Als tegenhanger van het vele sparen.

Berus = beurs.

Anoniem zei

Wat zal je blij zijn van Imtech af te zijn, weer ruim zes procent eraf!

Vlijtig Liesje zei

Voor vandaag staat er 'keuken schoonmaken' op het programma.