woensdag 27 november 2013

Goede dag vandaag?

Vannacht een zeer onrustige  nacht gehad. Eerst kwam de jongste om half drie, ze wilde de fles. Het duurde dit keer bijna een half uur voordat ze hem op had. Hoewel haar lach als ze hem krijgt niet te versmaden is, zooo lief wilde ik maar één ding slapen...
Ik verschoonde haar en legde haar weer op bed neer. Net toen ik de slaap bijna weer te pakken had zette manlief het op een snurken, en niet normaal, nee hele oerwouden werden neergezaagd.
Toen hij uiteindelijk op de goede zij en in de juiste houding lag hoorde ik gestommel in de kamer naast ons. En ja hoor, daar kwam de oudste uit bed, ze had een behoorlijk ongelukje gehad en per ongeluk de grote en kleine boodschap in bed gedaan. Het zal wel Sinterklaas zijn, want ze is bijna zeven en heeft zelfs nog nooit in bed geplast. Dus eruit, dochter onder de douche, beddengoed verschoond, slaapkamervloer geboend, was in de machine.... en ja probeer dan nog maar eens in slaap te vallen.
Dat lukt me dus echt niet. Dochterlief wilde bij papa in bed, op haar kamer stonk het een uur in de wind...Raam dus wagenwijd open en ondertussen heb ik vannacht maar een poging gedaan om haar kamer een beetje op te ruimen. Kon de slaap niet meer vatten.

Tot op heden gaat het nog goed, heb ondertussen de tweede was uit de machine gehaald en lekker aan het rek in de kamer opgehangen. De derde zit nu in de machine.

Net even op mijn dealingroom gekeken naar de aandelen. Ze zijn 200 euro meer waard dan gisteren, maar kan helaas nergens nog winst pakken. Ballast nedam staat nog 23.50 euro verlies. Ze staan nu wel op het hoogste punt van de dag dus hopen dat ze nog doorstijgen...
Rest komt niet eens in de buurt van de aankoopwaarde dus denk dat het vandaag niets gaat worden.

Vanmiddag wil ik iets leuks gaan doen met de meiden, weet nog niet goed wat, maar moet nu de bovenverdieping verder gaan oprommelen.

Jullie allemaal een hele fijne dag toegewenst.

3 opmerkingen:

Lekker Leven Met Minder zei

Pfff, dat is een kort nachtje! Hopelijk kom je de dag een beetje door!

huis tjokvol zei

ppfff soms heb je van die nachten he,hopen dat je vannacht beter kunt slapen

Moneypenny zei

Oh ja, dat soort nachten heb je wel eens met kinderen.... Ze zijn echt ge-wel-dig hoor maar het hakt er aardig in, een nacht zo slecht slapen. Ik ga dan meestal de volgende ochtend nog even slapen met de jongste.