maandag 16 september 2013

Yes leuk beursdagje...

Vandaag een leuke dag op de beurs voor ons. :-) 85 euro winst en deze nu ook genomen, aandelen ING verkocht en de aandelen Gemalto zijn eruit. Wilde al verkopen toen de ING nog even 5 euro harder klom, das dus een extra bonus op de valreep. Gaf al tegen manlief aan, scheelt je weer een dag werken schat. Haha. Nu net ingesprongen in Vopak, hoop ze aan te kopen voor 44,125 euro. Is nog niet gelukt, maar wie weet. (ondertussen gelukt, en heb de verkooporder er een euro duurder ingezet, hop voor eind oktober dan 30 euro winst te behalen...) Verder heerlijk uitgeslapen vandaag, kwam pas om half twaalf mijn bed uit, nu kwam ik gelukkig eens niet in een ontplofte kamer beneden. Sterker nog manlief had het warme al eten al klaarstaan, zodat we daar alleen het gas nog onder hoefden te draaien. Dochter houdt er nu eenmaal van om tussen de middag warm te eten. Heb manlief dan ook overladen met complimenten, want hoop dat ik dit vaker mag beleven, het voelt gewoon een beetje als vakantie voor me. Vanmiddag ben ik ook niet van plan om veel te gaan doen, misschien dat ik zelfs nog wel even het bed inkruip.Heb lichte hoofdpijn en hoop dat die niet gaat doorzetten. Voordeel van veel slapen is dat ik geen tijd heb om geld uit te geven...:-)

9 opmerkingen:

Vlijtig met zuinigheid zei

Fijn dat het allemaal voorspoedig verloopt. Geniet van je kids en je man.

Koningin Minima zei

Klinkt goed! Is het nou zou met die beurs dat je gewoon een beetje gokt of moet je echt heel veel dingen lezen, verdiepen in bedrijven etc etc. Ik vraag me af of je daar veel voor moet doen/ lezen/leren en dus echt inzicht en verstand van moet hebben??

geldover zei

Voor mij is het net de gokkast. Wel weet ik een beetje wat de 'normale'koers ongeveer doet.Ik doe het met geld dat 'over' is.Dus evt verliezen blijven in de pot zitten totdat de beurs weer ooit aantrekt. Winsten neem ik al snel, een echte belegger doet dit denk ik niet zo gauw, maar ik heb liever wat winst dan heel lang te moeten wachten op een evt grote buit.

Opnieuw Beginnen zei

In een Bull beurs is het goed te verdienen.

Het rijke wijf zei

Via welke instelling beleg je? Je noemde in een reactie op mijn blog een keer kosten van zo een 15 euro bij inleg. Nu koop jij echt aandelen begrijp ik... Ben benieuwd waar.

Anoniem zei

Ik beeg bij de abn, weet dat er wellicht via andere instanties goedkoper belegt kan worden, maar kies ervoor om alles bij één bank te hebben. Aankoop is minimaal 10 euro en verkoop idem dito.

Anoniem zei

Warm eten tussen de middag is veel gezonder voor je lijf.
Fijn dat je man het eten maakte en jij uit kon slapen.

Groet,Greet

Vlijtig Liesje zei

Fijn zeg! Maar ook spannend. Ik durf dat niet.

Koningin Minima zei

Bedankt, ik hou wel van een beetje gokken en spanning. Wie weet voor de toekomst wel een leuk dingetje.