maandag 5 augustus 2013

Ik ben eruit...........

Ik ben eruit hoe het nu zit met die meterstand. We moeten dus inderdaad bijbetalen, maar dat is dus dat bedrag - de 162 euro voorschot die we nu betalen om in september op 0 uit te komen. Het is dus eenmalig. Klopt het dus toch. Verder was ik er vannacht bijna de hele nacht uit. Vreselijk last van de warmte, zuurbrand en mijn voeten waren opgezet en jeukten daardoor nogal. Ook kon ik geen gemakkelijke houding vinden. UIteindelijk tegen een uur of vier in slaap kunnen vallen en een uur later weer wakker geworden van manlief die naar zijn werk moest. De stakker had maar een weekje vakantie. ER om half zes van narigheid maar uit gegaan, ondertussen de derde was in de machine, we verschonen het bed maar weer eens. :-) Straks nog even alles weer stofzuigen, de slaapkamer is al weer gestofd en de wastafel in de douche is ook weer schoon. de vloer moet nog, maar daar had ik echt even geen zin in. Misschien dat we die dan morgen doen. Vandaag gaan we denk ik maar eens lekker een boek lezen of zo. Moet nog allerlei kleine dingen regelen, fotocamera opladen, de vluchtkoffer voor het ziekenhuis klaarmaken, zoeken naar het verzerkingspasje die ik voor de zoveelste keer weer eens goed heb opgeborgen. Laatste nota's indienen bij de zorgverzekeraar. Rommelklusjes dus, maar heb er echt geen zin in. Moeder belt net dat we tussen de middag bij haar mogen komen eten. Lekker...hebben we daar vandaag geen omkijken naar. Manlief vermaakt zich wel met de pan kruudmoes en zal dit vandaag wel eten. Benieuwd of hij van de week wat meer bij de deur is. Mag vanaf morgenthuis bevallen en het zou wel fijn zijn als ze hem dan niet elke keer een heel eind van de zaak afsturen. Hij wilde wel vragen of hij wat vaker thuis zou kunnen zijn. Gisteravond heeft hij in ieder geval zijn best gedaan om in ieder geval zijn troep van de grond op te rapen, zodat ik me niet de hele dag loopt te ergeren. MIjn bekken vind het bukken echt niet fijn en moet oppassen als ik me buk dat ik nog overeind kan komen. Dochterlief is gelukkig wel bereidt me te helpen, maar dat houdt ook een keer op. We zijn nog steeds niet uit een jongensnaam, ik wil voorkomen dat we dezelfde voorletters krijgen in huis, mijn dochters naam begint met een L en de mijne met een B. Het gekke is dat wanneer ik een naam het verzonnen ik juist deze twee voorletters pak. En helaas kan ik het dan niet ombuigen naar een andere voorletter. Balen dus. Nou ja de baby is er nog niet, heb wel een lijstje met een paar namen die ik enigszins mooi vind, maar zou het leuker vinden als ik helemaal tevreden erover was. Hier hebben we nog twee weken vakantie voordat de scholen weer beginnen, vraag me af hoe dat in de rest van Nederland is, heb het idee dat de weken me zijn omgevlogen. Elke dag enorm genoten van mijn lieve dochter. Zekan zicht gelukkig prima zelf vermaken en is snel tevreden. Hoop dat onze kleine net zo makkelijk mag worden als zij is.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Dag geldover, bedankt voor je tip op mijn blog! Helaas moeten we dan ook de verklaring hebben van de loodgieter die er was maar dat weten we nu mooi voor een volgende keer.

Sterkte met je zwangerschap in deze hitte, je zal wel blij zijn als het morgen weer koeler is neem ik aan.

weg naar zelfvoorziening zei

Pff wat klink jij druk met schoonmaken, ik ben jaloers :)
Spannend zeg dag je bijna gaat bevallen, ik hoop voor je dat je man lekker in de buurt zal zijn! Succes

Kopka zei

Hee hoi, ook hier een zwangere die last heeft van 't weer. Afgelopen weekend heb ik je blog van begin tot einde gelezen. Ik zie veel overeenkomsten tussen jouw leven en 't mijne. Grappig. Maandag beginnen hier de scholen weer, bah, time flies. Succes met de laatste loodjes!