woensdag 6 februari 2013

Kort berichtje

Even een kort berichtje loop nl nog in mijn huispak en moet dochter over 25 minuten van school halen.
Gisteren ben ik naar de verloskundige geweest en alles was goed met de baby. We hebben twee armpjes en twee beentjes kunnen zien en dat terwijl het geheel nog maar 4 cm groot is.Ze heeft echt alle tijd oor ons genomen en ik heb aangegeven dat ik het niet zie zitten om naar het ziekenhuis te moeten. We hebben samen afgesproken dat ik nu een keer naar het ziekenhuis ga en daarna weer bij he terugkom. Bij mijn dochter moest ik irect gaan liggen nadathet ruchtwater brak, anders was ze eruit gevallen. Dit na nauwelijks weeen, dus hoe moet ik dan in een ziekenhuis 15 km verderop geraken.... HEt oelt een stuk beter nu. Ook heeft ze het kindje opnieuw gemeten en de verwachte datum 3 dagen naar voren geschoven. Denk dat het nog eerder is, maar dit voelt voor mij al beter dan de vorige keer. Bloedtesten waren allemaal uitstekend en ook mijn suiker blijkt supergoed te zijn. (en dat voor iemand met echt veel overgewicht) Nou ja ga me klaarmaken om mijn dochter van school te halen.

15 opmerkingen:

Anoniem zei

Fijn houden zo !!!

Groetjes Ria

Breienmaar zei

Wat een mooi bericht om te lezen!

eccentriclady zei

Fijn dat het zo goed gaat!
En tja... gisteren zaten ze bij mij ook weer te kijken bij de bloedbank, hoe perfect suiker, cholesterol en bloeddruk waren ;-) Misschien is het omdat wij juist door ons overgewicht gezonder eten of zo.

Daantje zei

Wat ontzettend fijn!! :)

Vlijtig met zuinigheid zei

Dat is een fijn bericht. Je zult wel heel opgelucht zijn. ;-)
En nu genieten....

pecunia2 zei

Gefeliciteerd, wat een goed bericht!

Petra zei

Bij de bloedbank, waar je bloed afgeeft voor anderen, meten ze je cholesterol en suiker niet. Tenminste niet in Nederland. Of bedoel je dat je bloed af moest geven voor controles?

grenouille zei

Gefeliciteerd. Wat een heerlijk bericht zeg. Wat bijzonder dat je jouw kleine zo hebt kunnen zien. Dat geeft vertrouwen.
En wat fijn dat ze de tijd voor jou heeft genomen.

Frederique zei

Wat een heerlijk bericht. Dat geeft vertrouwen, hè. Nu genieten.....

Liefs Frederique

Anoniem zei

Tot mijn 40e waren al mijn controles ook supergoed ondanks behoorlijk overgewicht. Daarna was het gedaan en ging mijn suiker de verkeerde kant op. Cholesterol wel goed gelukkig. Nu ben ik onder begeleiding van een dietiste aan het minderen. Zo kan ik de suiker nog even afwenden. Het kan allemaal dus nog zo veranderen,
Saar

LegeZakkenVrouw zei

Wat fijn voor jullie! Heb drie zwangerschappen met behoorlijk overgewicht doorgemaakt en heb nooit zwangerschapssuiker gehad. Wel altijd gecontroleerd. Viel trouwens ook af tijdens zwangerschappen terwijl een ander aankomt. Da's toch wel heel erg vreemd.

Je geld of je leven zei

Geniet ervan dat je de baby weer hebt kunnen zien en alles goed is. Het is toch weer iedere keer een opluchting om dat te horen.

Anoniem zei

Fijn voor jullie, en wat een opluchting! Geniet er van!
Groet, TIneke

Moneypenny zei

Fijn om te lezen!!!!

Vlijtig Liesje zei

Fijn zeg!!!!