woensdag 20 februari 2013

Eerste helft van de week

Na een zeer energieke maandag waarin ik de badkamer en 2 slaapkamers helemaal spik en span heb gemaakt en me 's avonds er gewoon gelukkig van voelde mocht ik dinsdag weer werken.
En dat valt me momenteel zwaar. Ben echt kaduk als ik thuis kom, moet oppassen dat ik niet op dochterlief begin te mopperen. Niet echt leuk voor haar . Toen 's avonds manlief dan ook belde dat hij thuis kwam, kon ik niet wachten totdat hij er was. Hij kreeg nog een kus en ik taaide af naar boven. Heb niet eens de gordijnen gesloten ben zo op bed geploft en in slaap gevallen.
Vandaag kan ik niet echt op gang komen, maar wil gewoon de woonkamer aan kant maken en de gang en wc. Morgen ben ik nl de hele dag onderweg voor het werk en ben ik van half 6 's morgens tot half 9 's avonds niet thuis.
Vrijdag een zeer drukke dag, manlief viert zijn verjaardag en hij moet naar de tandarts en ik naar de chiropractor 's morgens met aansluitend een bezoekje aan het ziekenhuis om naar de baby te kijken.
Daarna verwachten we vanaf drie uur visite. Moet dus vroeg in de middag hapjes maken etc. Voor gebak haal ik vlaai en ik denk dat ik het me dit keer maar gemakkelijk maak met de hapjes. Normaal besteden we daar veel tijd en aandacht aan, maar dan nu maar wat minder. Alle was is bijna aan kant, nou ja gewassen, het strijken en in de kast leggen komt zaterdag wel. Ben weer blij als ik vanavond naar mijn bedje mag.....Ik dacht dat het moe zijn en de misselijkheid minder moesten worden in het tweede trimester???

6 opmerkingen:

pecunia2 zei

Misschien komt dat nog, maar neem lekker je rust, is goed voor jou én de baby. Hoe waren de reacties toen je dochtertje vertelde dat er nog een baby kwam? Zij mocht het toch vertellen?
groetjes van pecunia

vlasje zei

Negeer de wensen van je lijf niet. Sterkte

geldover zei

opa en oma in tranen...tate en oom in tranen. Ongeloof bij andere familieleden op de verjaardag van mijn moeder....

sjouke zei

Neem ook lekker de rust en inderdaad wat vlasje zegt, luister naar je lichaam. Hier ook de hele zwangerschap moe geweest en er niet aan toe gegeven....uiteindelijk mocht ik niks meer!

Anoniem zei

Hoi,

Ik heb de laatste dagen je blog gelezen. In het begin ging het echt over snel geld sparen om je hypotheek snel af te lossen. Dat mis ik vooral in je laatste berichten. Het gaat nu veel meer over hoe je je voelt. In elk geval van harte gefeliciteerd met je zwangerschap. Verder heb je het regelmatig over winkelen in Duitsland. Naar welke plaats ga je dan? Ik wil ook wel eens voordelig winkelen, en voor een prikkie uit eten.

geldover zei

We gaan graag naar nordhorn en meppen. En inderdaad ben een beetje van het pad af met geld besparen. Heb er de focus niet echt meer op, al wil ik het straks wel weer gaan oppakken.